Redactia.ro
Home » Monden » Ce dietă ține Oana Zăvoranu. “Nu adorm cu capul în frigider”

Ce dietă ține Oana Zăvoranu. “Nu adorm cu capul în frigider”

GALERIE FOTO (4) Ce dietă ține Oana Zăvoranu.

Ce dietă ține Oana Zăvoranu. La 48 de ani, vedeta continuă să-și surprindă fanii cu trupul de invidiat. Oana Zăvoranu arată foarte bine și are grijă de imaginea sa. Multe femei îi cer sfaturi legate de dieta pe care o ține. Ce mănâncă aceasta?

Ce dietă ține Oana Zăvoranu. “Nu adorm cu capul în frigider”

Ce dietă ține Oana Zăvoranu. Bruneta se apropie de 50 de ani, dar are o siluetă de invidiat. Aceasta este deseori întrebată de internauți, în special de femei, ce dietă folosește. Aceasta a povestit că a mers la malul mării pentru a se relaxa și multă lume a întrebat-o ce dietă ține. “Nu mică mi-a fost mirarea când unii dintre cei cu care m-am întâlnit la malul mării m-au întrebat direct la ce dietă apelez de reuşesc să mă ţin atât de bine! Ce să le spun, ce să le răspund, când eu ştiu foarte bine că nu am vreuna?! Pur şi simplu fac ce-mi place!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru impact.ro.

De asemenea, Oana Zăvoranu a spus că are mereu băuturi răcoritoare în frigider, cu gust de coca. Mai mult, bruneta e un mare fan al ciocolatei Nutella, dar se pare că această combinație nu prea îi ajută pe cei care vor să slăbească. “Nu am o dietă anume, trebuie să spun asta. Dar nici nu mănânc gras sau la ore nepotrivite. După cum nici nu sunt genul de om care să adorm cu capul în frigider, cum mai văd uneori în stânga sau în dreapta. Însă nici nu-mi refuz micile plăceri, mai un pahar de suc, mai o ciocolată, mai amândouă împreună, în funcţie şi de starea mea de spirit”, mai spune ea.

Oana a spus că nu consumă multă apă, iar acest lucru este recomandat de specialiști pentru a avea un stil de viață sănătos. “Nu am o relaţie bună cu apa, recunosc! Nu ştiu de ce, dar noi două ne ne dăm în vânt una după cealaltă!”.

Oana Zăvoranu, o dietă altfel

Oana Zăvoranu a recunoscut că preferă ceaiul în locul apei, și nu îi place să se machieze. Spre surprinderea tututor, fostei prezentatoare tv preferă să se afișeze mai mult naturală. “Mie îmi place aşa cum sunt. De câte ori m-aţi văzut pe mine fardată? Foarte rar! Mai mult seara şi atunci dacă e vreo ocazie importantă, când chiar trebuie să fac asta. În rest, îmi place să arăt cât mai natural. Iar asta, de ani buni! E o situaţie pe care o ştiu mulţi dintre prietenii mei. Pur şi simplu nu suport fondul de ten. Şi dacă nu sunt nici slabă, nici sluţită, atunci mă întreb de multe ori ce sens are să mă urâţesc eu singură?!”, mai spune ea.

Pentru că este luna concendiilor, Oana a mers la mare împreună cu soțul ei, unde s-a distrat de minune. Totodată, bruneta a spus că este foarte fericită pentru că multă lume o apreciează. “Ăsta e şi motivul principal pentru care va trebui să revin cu forţe proaspete la emisiunea mea, de care lumea s-a declarat îndrăgostită. E ceea ce le-am şi promis că voi face”, a mai adaugat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: