Redactia.ro
Home » Monden » Ce făcea un bărbat pe balconul apartamentului său din Mamaia. Oana Zăvoranu a surprins tot!

Ce făcea un bărbat pe balconul apartamentului său din Mamaia. Oana Zăvoranu a surprins tot!

GALERIE FOTO (10)

Oana Zăvoranu și-a amuzat la maximum fanii! Querida a postat o serie de story-uri în care a surprins ce făcea un bărbat pe balconul apartamentului său din Mamaia.

Fanii Oanei Zăvoranu au râs copios după ultimele story-uri postate de Querida. Vedeta TV s-a amuzat la rândul ei și a împărtășit cu urmăritorii ei imagini demne de cascadorii râsului.

Oana Zăvoranu a surprins tot: ce făcea bărbat pe balconul din Mamaia

Zăvoranu a postat mai multe imagini în care apare un bărbat în timp ce spală geamurile de la balconul unui aparament din Mamaia. Însă ce este deosebit la acest om, este modul în care o face, cu “talent și dăruire”, așa cum remarcă chiar Querida!

Nu trece neobservată nici “ținuta” omului în cauză. Acesta a ieșit să-și spele geamurile de la balconul apartamentului din balcon într-un tricou gri și în chiloți, tot pe gri, parcă asortați cu restul outfit-ului…

Oana Zăvoranu a început seria de stroy-uri spunându-le fanilor că vrea să le arate bărbatul ‘perfect’.

“Eu vreau să vedeți cum arată bărbatul ‘perfect’. Domnu’ e vecinul prietenei mele care are un apt în Mamaia… Așa gospodar? “, a scris Querida la primul story.

Oana Zăvoranu: „Domnu e de luat acasă”

Pe imagini apare cum omul nu spală ca orice gospodină geamurile, ci are propria metodă pentru a-și curăța perfect balconul. De la mișcări și până la modul în care dă cu soluție pe geam, Querida a comentat pas cu pas modul total inedit în care bărbatul își spăla geamurile, care a stârnit amuzamentul tuturor! A fost remarcată și îndârjirea cu care bărbatul își duce treaba la capăt.

“Eu nu mai pot cu ‘domnu’. Curățenie cum fac eu. Uite dăruire… Domnu e de luat acasă. Excepțional… talent și dăruire… toate menajerele puturoase și îngălate să fie date afară!!!

Arta de a spăla geamurile. De precizat ca domnu e proprietar nu angajat. Doar în chiloți curata zilnic… ca sa aibe ‘alonja’. Și ‘la piece de rezistance’ târâiala sexoasă pentru geamurile spalate perfect!”, sunt mesajele postate de Oana Zăvoranu pe marginea imaginilor în care apare bărbatul care-și spăla geamurile de la balcon.

“Domnu unde ati invatat atata perfectiune si daruire? Eu mor, a fugit dar nu ca il filmau fetele… ci ca si-a adus aminte ca trebuie sa isi ia din casa un sul de hartie de sters geamurile mai bine”, a explicat la final Querida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: