Redactia.ro
Home » Monden » Ce echipă a fost eliminată din Asia Express. Nu te-ai fi așteptat să fie chiar ei

Ce echipă a fost eliminată din Asia Express. Nu te-ai fi așteptat să fie chiar ei

Cine vor fi următorii concurenți eliminați la Asia Express! S-a aflat totul acum

Competiția Asia Express este una dintre cele mai grele din televiziunea de la noi. Vedete de renume au ales să participe în acest an și competiția este strânsă. În ediția din 3 noiembrie o echipă a fost eliminată. Iată despre cine este vorba.

Patrizia Paglieri și Francesco au părsit competiția Asia Express

Celebra Patrizia Paglieri a ales să participe în competiție alături de fiul său Francesco. Aceștia au fost una dintre cele mai de temut echipe din cadrul emisiunii. Din nefericire aceștia au terminat pe ultimul loc și au avut ghinionul ca diamantul din cufăr să fie roșu și să plece acasă.

Fiul Patriziei, Francesco, a declarat că se bucură că a ajuns până aici și că nu este supărat că a fost eliminat, deoarece mama sa nu se simțea chiar bine. El este destul de îngrijorat pentru starea ei de sănătate.

Nu mă supăr pentru piatra roșie pentru că știu că lui mami i-a fost rău și mi-ar fi fost frică pentru sănătatea ei. Noi ne bucurăm că am ajuns până aici. În această experiență Asia Express chiar ajungi să te regăsești pe tine. A fost cea mai frumoasă experiență a noastră.”, a declarat Francesco Paglieri la Asia Express.

De ce s-a separat Patrizia Paglieri de tatăl fiului ei

Patrizia Paglieri este e persoană foarte energică și mereu cu zâmbetul pe bune, dar extrem de discretă. Abia acum a vorbit pentru prima dată despre tatăl fiului ei. Nu multă lume știe că Patrizia și tatăl lui Francesco s-au separat când acesta avea nici un an de zile. Patrizia Paglieri a povestit că motivul separării ar fi fost neînțelegerile constante.

Patrizia Paglieri a dezvăluit că timp de mulți ani a preferat să îi spună lui Francesco că tatăl său este mort și din acest motiv nu este prezent în viața lui. La vârsta de 14 ani, Francesco a aflat care este adevărata poveste din spatele familiei sale.

Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos și l-am lăsat cu ideea că e mort. La 14 ani, când am sperat că va înţelege, i-am explicat.„, a declarat Patrizia Paglieri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: