Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce este ”Back Tap”, funcţia secretă de la iPhone, care îţi face viaţa mai uşoară. Mulţi nici nu ştiau de ea că există

Ce este ”Back Tap”, funcţia secretă de la iPhone, care îţi face viaţa mai uşoară. Mulţi nici nu ştiau de ea că există

Utilizatorii iPhone trebuie să ştie că există, în telefonul lor, o funcţie ce le face viaţa mai uşoară. Este mai puțin cunoscută, ascunsă printre numeroasele setări ale dispozitivului Apple.

O dublă bătaie rapidă cu degetul pe spatele telefonului și se aprinde lanterna telefonului, de exemplu. Această funcţie se numeşte ”Back Tap”.

Ce poţi să faci cu opţiunea ”Back Tap”?

Poți atinge cu degetul pentru a activa rapid diverse funcții ale telefonului fără să mai fie nevoie să intri efectiv în meniurile specifice. Cum activaţi funcţia?

Trebuie să accesați aplicația Setări, apoi să faceți clic pe Accesibilitate, urmat de Atinge, apoi derulați în jos în jos, unde puteți face clic pe Atingeți înapoi. Aici, puteți alege dacă doriți să apăsați sigla o dată sau de două ori pentru a o activa și ce comenzi rapide doriți să facă, cum ar fi deschiderea anumitor aplicații, fotografierea și pornirea lanternei.

Funcția ”Back Tap” permite telefonului să efectueze sarcini care, în mod normal, ar fi activate prin click-uri pe ecranul de pornire. Camera foto, blocarea rotației ecranului, funcția de ”mute”, screenshot, Siri, controlul volumului și lanterna se numără printre cele 16 funcții care pot fi realizate rapid prin atingerea de două sau de trei ori a părții din spate a telefonului.

Ai de ales între două funcţii

Utilizatorii pot selecta două funcții, una realizată cu o atingere dublă, iar alta cu o atingere triplă. Nu uitaţi: mergeți la ecranul de pornire al telefonului. Deschideți Setări.

Faceți click pe Accesibilitate. Faceți clic pe Touch. Derulați până la Back Tap. Selectați funcțiile pentru Atingere dublă sau Atingere triplă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: