Redactia.ro
Home » Știri » O tânără a aflat că o înșală iubitul, după ce și-a activat din greșeală o funcție pe iPhone

O tânără a aflat că o înșală iubitul, după ce și-a activat din greșeală o funcție pe iPhone

O tânără a aflat că o înșală iubitul, după ce și-a activat din greșeală o funcție pe iPhone

O tânără și-a prins iubitul în flagrant folosind o funcție de pe iPhone-ul său. Aceasta a reușit să vadă un video cu o altă fată căzând în patul ”gol” al bărbatului.

O tânără a aflat că o înșală iubitul, după ce și-a activat din greșeală o funcție pe iPhone

Influencerița Serena Kerrigan, în vârstă de 27 de ani, care apare în reality show-ul MTV ”Siesta Key”, a postat pe contul său de Tik Tok imagini în care iubitul ei îi arăta patul lui, proaspăt făcut, doar că iPhone-ul său a captat, de asemenea, și femeia care cădea pe spate în așternuturi.

”Când tipul cu care te vezi spune că îi este dor de tine, dar apoi tu dai click pe live photo”, a comentat tânăra înșelată, adăugând: ”Se pare că ai companie”.

Funcția de live photo, care este standard pe multe dintre modele, captează 1.5 secunde de imagine înainte și după ce o fotografie este făcută. În cazul iubitului Serenei, telefonul a captat o femeie blondă căzând pe spate, chiar pe patul său proaspăt făcut, în chiar momentul în care acesta trimitea poza prietenei sale. Deloc surprinzător, video-ul s-a viralizat, adunând mai bine de 7,1 milioane de vizualizări și 1,3 milioane de like-uri.

@serenakerriganLooks like you have some company 👀♬ Oh No – Kreepa

O femeie și-a înșelat soțul cu fratele acestuia

Multe căsnicii se confruntă, adesea, cu infidelitatea, care are loc în mai multe feluri. De exemplu, o femeie din SUA și-a înșelat soțul cu fratele acestuia. Simțindu-se ignorată de partener, a ales chiar să fugă în lume cu fratele lui, înștiințându-l de acest lucru printr-o scrisoare. Dar, se pare că femeia și-a creat o impresie greșită, căci iată cum i-a răspuns soțul!

În scrisoare, soția specifică faptul că a ajuns la capătul răbdării atunci când a fost sunată de șeful soțului și i-a spus că acesta și-a dat demisia. Drept urmare, l-a luat pe cumnatul ei și au fugit în lumea largă. Mai exact, în Virgina de Vest.

„Dragul meu soț, îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc. Am fost o soție bună în toți acești 7 ani, dar nu am primit nimic în schimb. Ultimele două săptămâni au fost tortură, dar ultima picătură a fost să primesc un telefon de la șeful tău care mi-a zis că ai demisionat.

Săptămâna trecută ai venit acasă și nu mi-ai văzut nici noua manichiură, nici noua mea tunsoare. Nimic! Nu ai observat că pe masă era mâncarea ta preferată și că îmi cumpărasem un neglijeu nou. Ai stat două minute la masă. ai văzut un meci, apoi te-ai culcat. Nu îmi mai spui că mă iubești; nici măcar nu mă mai atingi. Nu știu dacă ai încetat cu adevărat să mă iubești sau pur și simplu te prefaci. Dar te părăsesc.

PS.: Dacă vrei să mă găsești, să știi că am plecat în Virginia de Vest cu fratele tău. Mult noroc! Fosta ta soție.”, este scrisoarea femeii.

Soțul i-a găsit scrisoarea soției atunci când a ajuns acasă și a publicat-o pe rețelele de socializare. Dar, nu oricum, ci însoțită și de o scrisoare a lui. Ceea ce i-a răspuns bărbatul fostei sale partenere i-a uimit pe internauți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: