Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce este dieta scandinavă NUPO. Mâncarea pe care o consumă Andreea Marin ca să arate atât de bine la 48 ani

Ce este dieta scandinavă NUPO. Mâncarea pe care o consumă Andreea Marin ca să arate atât de bine la 48 ani

Andreea Marin, aliment preferat

Andreea Marin, care este mama unei fete de 16 ani, arată atât de bine la 48 de ani, că ne face să ne mirăm cum de reuşeşte. Ce-i drept, ea ţine o dietă-minune. Are un meniu zilnic care ar putea părea deloc apetisant pentru mulți.

Fosta „zână” a surprizelor ține o dietă scandinavă, iar alimentele pe care le consumă sunt unele pe care nu mulți le-ar accepta la masă. Vedeta ține încă de la începutul anului dieta NUPO (Nutritional Power).

Ce este dieta NUPO?

Această dietă pe care o urmează Andreea Marin a fost inventată de un medic din Danemarca acum 41 de ani și acum este cea care dă rezultate pentru vedetă. Cura de slăbire este una săracă în calorii, dar cu multe vitamine, minerale, fibre și proteine.

În prezent, din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO – prescurtarea de la Nutritional Power, pentru că e o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine, deși este săracă în calorii, dar cu o mare varietate de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute, și astfel e ușor de urmat.

Ea a fost inventată de un om de știință, medic cu reputație în domeniul obezității din Danemarca, acum 41 de ani, a trecut așadar testul timpului și peste 200 de milioane de porții dietetice din acest program au fost consumate în acest timp de către europeni, asiatici, australieni, oameni care fie își doreau să slăbească, fie să se mențină, fie își doreau echilibrarea corpului și prevenția.

Conține mâncăruri solide (de exemplu, coucous, risotto, chili fără carne), supe variate care pot conține și carne, dar și numai vegetale, o mulțime de shake-uri gustoase din plante și fructe aromate, dar și dulciuri fără zahăr, cu un îndulcitor pe bază de porumb”, a spus Andreea Marin.

Are o singură restricţie

În dieta pe care Andreea Marin o urmează are o singură restricție de care trebuie să țină cont. În perioada de slăbire trebuie să țină cont doar de caloriile consumate și de suplimentele ajutătoare.

În perioada de slăbire, ai o singură limită, cea a numărului de calorii consumate pe zi, iar toate felurile de mâncare au la bază plicuri cu prafuri nutritive care, combinate cu apă sau încălzite când e cazul, se transformă efectiv în hrana despre care v-am spus.

6 plicuri pe zi înseamnă limita de calorii admisă, alegi ce vrei, ele sunt bine cântărite și echilibrate nutrițional, le mănânci la ce ore vrei și ai și recipientele în care le prepari și pe care le poți băga în geantă, să ai hrana și pe drum cu tine, la nevoie”, a mai spus Andreea Marin.

Prezentatoarea TV mănâncă risotto, chili, dar fără carne, diverse supe care pot să aibă și carne în ele. De asemenea, Andreea mai consumă shake-uri și dulciuri fără zahăr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: