Redactia.ro
Home » Monden » Ce este dieta Survivor şi cum poţi slăbi la fel precum concurenţii show-ului de la Pro TV

Ce este dieta Survivor şi cum poţi slăbi la fel precum concurenţii show-ului de la Pro TV

Survivor All Stars Romania poate fi privit, de către concurenţi, şi ca o ocazie de detoxifiere. Dar şi telespectatorii pot încerca meniul „eroilor” de la Pro TV.

Dieta Survivor garantează pierderea kilogramelor.

Meniu cu orez și cocos

În show-ul de la Pro TV, mulți dintre concurenți pierd în greutate, iar asta pentru că sunt supuși efortului fizic intens, dar și pentru că sunt în deficit caloric din cauza faptului că nu se hrănesc normal.

De cele mai multe ori, aceștia consumă două alimente de bază: nuca de cocos și orezul care, bineînțeles, nu acoperă caloriile pe care trebuie să le consume un adult.

Ca organismul tău să aibă parte de toți nutrienții necesari, dieta poate fi adaptată și transformată într-o variantă mult mai sănătoasă.

Roxana Nemeş a slăbit pentru că nu mănâncă

Roxana Nemeş este una dintre concurentele de la Survivor All Stars Romania 2024. Ea a slăbit chiar înainte de a participa la emisiunea de la Pro TV.

Eu nu am mai ținut dietă de vreo 10 ani. Am slăbit din cauza faptului că nu am timp să mănânc… mănânc prostii, mănânc și puțin și așa mai departe.

Am zis că am nevoie de vitamine și nutrienți din ceva și mi-a plăcut treaba asta când am auzit, și de aceea mi-a plăcut foarte mult de Nupo.

Mă simt super energică. Nu mi-a făcut foame, mereu sunt în mașină, îmi iau ceva cu mine și aia e! Nu stau să gătesc. Și cred că m-a ajutat.

Nu m-am pus pe cântar să văd cât am dat jos dar văd pe haine, pe corp. Îmi vine să port numai haine strâmte, să se vadă. Ne place să fim slabe. Sincer, nu am timp să mănânc, recunosc.

Nu este foarte sănătos, dar în ultimul timp am avut o perioadă… cred că cea mai aglomerată din an. Îmi place să fiu într-un ritm alert.

Nu-mi acord timpul necesar poate să am mai multă grijă de mine, dar e bine. Și am ținut și o dietă. Oamenii o să vadă pe Instagram la mine dacă se uită”, a declarat Roxana Nemeş, conform viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: