Redactia.ro
Home » Știri » Ce fac Celia și Bogdan după ce au părăsit Insula Iubirii. Cei doi îndrăgostiți au postat răspunsul pe rețelele sociale

Ce fac Celia și Bogdan după ce au părăsit Insula Iubirii. Cei doi îndrăgostiți au postat răspunsul pe rețelele sociale

Bogdan și Celia au format unul din cuplurile care au venit pe Insula Iubirii pentru a-și testa relația. După doar șase zile de la începerea testului, aceștia au plecat acasă. Bogdan a cerut-o pe Celia de soție, iar ea a spus marele „Da”! Ce fac însă cei doi în prezent.

Cerere în căsătorie la Insula Iubirii

Unul dintre cele cinci cupluri aduse în Thailanda pentru a-și testa relația a părăsit Insula mai devreme decât era planificat. Cuplul a beneficiat de o oportunitate unică pe care producătorii o oferă doar o dată într-un sezon.

Bogdan a îngenuncheat în fața Celiei și i-a oferit inelul de logdonă pe care îl pregătise încă din România. Vizibil emoționată, tânăra nu a stat pe gânduri și a spus „Da”.

Ce fac Celia și Bogdan după ce au părăsit Insula Iubirii

Filmările emisiunii au avut loc în urmă cu mai mult timp, iar fanii sunt foarte curioși să afle dacă aceștia mai sunt împreună sau dacă au ales să meargă pe drumuri separate în viață renunțând la povestea lor de dragoste.

Așa că răspunsul este da, Celia și Bogdan încă sunt împreună. Lucrurile între ei au rămas aceleași, sunt foarte fericiți și apar tot mai des împreună pe rețelele de socializare.

Celia are o comunitate mare de urmăritori pe Tik Tok, acolo unde e foarte activă și unde face clipuri amuzante pe care fanii le apreciază foarte mult. De ceva vreme, ea și Bogdan chiar filmează împreună, iar tânăra a decis să-l bage și pe el în clipurile video, după ce și-a dat seama că îi place și lui foarte mult.

Deși pe Insula Iubirii spuneau că sunt pregătitți să facă nunta la întoarcerea în țară, până în acest moment Celia și Bogdan nu au făcut marele eveniment.

Celia și Bogdan sunt împreună de doi ani

Celia și Bogdan formează un cuplu de mai mine de doi ani, iar aceștia au decis să-și testeze relația la Insula Iubirii. Pare că decizia a fost una bună, întrucât cei doi și-au dat seama atât de repede că sunt făcuți unul pentru altul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: