Redactia.ro
Home » Știri » Ce fac vrăjitoarele când este solstițiul de vară. Ziua propice unor astfel de magii puternice

Ce fac vrăjitoarele când este solstițiul de vară. Ziua propice unor astfel de magii puternice

Solstitiul de vara

Duminică, 21 iunie va avea loc solstițiul de vară în emisfera nordică. În acest moment, Soarele va fi mult mai înalt față de ecuator. Totodată, această zi va fi cea mai lungă zi din an, ziua va avea 15 ore și 32 de minute, iar noaptea 8 ore și 28 de minute.

Solstițiul de vară 2020. Ce se întâmpla în ziua Solstițiului de vară?

Solstițiul de vară are loc în fiecare an. În acest an, solstițiul de vară va avea loc duminică la ora 19.38 și va fi cea mai lungă zi din an. Mai exact, ziua va avea 15 ore și 32 de minute și noaptea, 8 ore și 28 de minute.

Așadar, începând de duminică, durata zilei va scădea în următoarele 6 luni. În același timp, în emisfera sudică este solstițiul de iarnă, când înălțimea Soarelui deasupra orizontului și lungimea zilei sunt minime.

În acel moment pământul execută atât o mișcare anuală de revoluție în jurul Soarelui, cât și o mișcare diurnă de rotație în jurul axilei polilor tereștri.

Numele de solstițiul provine din limba latină și înseamnă soarele oprit, iar acest eveniemnt a provocat zeci de mituri și superstițiu de-a lungul anilor. Se spune că solstițiul de vară este predominat de vrajile care își pun amprenta pozitivă asupra schimbărilor majore în dragoste sau în sănătate.

Sostițiul de vară 2020. Ziua propice unor astfel de magii puternice

În România, Solstițiul de vară înseamnă celebrarea Sânzienelor, iar tradiția populară precizează că în această zi au loc lucruri magice, înfăptuite chiar de vrăjitoare.

Se spune că Sânziele ies la horă iar plantele culese în momentul acela pentru leac devin mult mai eficiente. Totodată, se spune că între orele 22.00 și 00.00, apare floarea de ferigă, alba și strălucitoare care îi aduce mult noroc celui care o culege.

De asemenea, duhurile nevăzute păzesc această floare, motiv pentru care cei care se decid să o smulgă au nevoie de foarte mult curaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: