Redactia.ro
Home » Monden » Ce face acum Cristi Șerb, fostul câștigător de la Chefi la cuțite. Acesta și-a urmat visul cel mare

Ce face acum Cristi Șerb, fostul câștigător de la Chefi la cuțite. Acesta și-a urmat visul cel mare

Ce face acum Cristi Șerb, fostul câștigător de la Chefi la cuțite. Acesta și-a urmat visul cel mare

Ce face acum Cristi Șerb, fostul câștigător de la Chefi la cuțite. A devenit bucătar și este coproprietar al unui restaurant.

Ce face acum Cristi Șerb, fostul câștigător de la Chefi la cuțite. Acesta și-a urmat visul cel mare

Cristi Șerb a câștigat premiul cel mare de 30.000 de euro în primul sezon Chefi la cuțite. Chiar dacă avea doar 22 de ani pe vremea aceea, a reușit să învingă bucătari experimentați. Și-a urmat visul, a devenit bucătar profesionist, iar în prezent este coproprietarul unui restaurant în București.

Cristi Șerb a participat în primul sezon al cunoscutei emisiuni Chefi la cuțite. A făcut parte din echipa Argintie a lui Sorin Bontea și a reușit să uimească pe toată lumea. A câștigat premiul cel mare de 30.000 de euro, chiar dacă în concurs au fost mulți bucătari foarte experimentați.

De atunci a decis să-și urmeze pasiunea și nu a renunțat la bucătărie. Ajuns la 27 de ani, fostul concurent a devenit coproprietarul unui restaurant din centrul Bucureștiului. În plus este și chef la Energiea și coordonator al Business Park Iride. Șerb declara după ce a câștigat premiul cel mare că emisiunea l-a ajutat foarte mult. I-a dat încredere și l-a ajutat să evolueze, potrivit fanatik.ro.

“Pe parcursul emisiunii simt că am evoluat foarte mult. Am avut ca inspirație stilul chefilor și încă de la început mi-am spus că indiferent de ce se va întâmpla în concurs, important e să învăț ceva de la ei, să profit de această ocazie și să rămân cu câte ceva de la fiecare dintre ei”, declara fostul concurent pentru Antena 1.

Ce părere are Cristi Șerb despre Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

De asemenea, Cristi Șerb a recunoscut că Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu l-au inspirat și a învățat multe de la ei.

“De la chef Cătălin am învățat că bucătăria este muncă, pentru a reuși trebuie să muncești și să te implicit. Chef Florin spune că bucătăria este o artă, că în bucătărie există ingrediente și gusturi și că totul depinde de tine cum le combini. Bucătarul este asemenea unui pictor doar că în loc de culori, se folosește de ingredient și gusturi pentru a-și realiza tabloul. Chef Sorin Bontea este un profesionist, care m-a învățat multe. Că trebuie să faci lucrurile cum sunt scrise, ca la carte, indiferent de situație, că în farfurie nu trebuie să ai doar plainting, ci și gust, consistență și culoare.”, a declarat Șerb pentru Antena 1.

Etichete: