Redactia.ro
Home » Monden » Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite s-a angajat! Valentina Pelinel i-a oferit locul de muncă

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite s-a angajat! Valentina Pelinel i-a oferit locul de muncă

GALERIE FOTO (2)

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite nu a stat prea mult pe gânduri și s-a anagajat. Eas a primit păropunerea postului de muncă chiar de la Valentina Pelinel. Câștigătoarea Chefi la Cuțite îți va petrece vara pe litoral.

Unde muncește Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru este acum angajată la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Conform surselor din presă, Narcisa ar fi fost remarcată chiar de Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea. I-a oferit locul de muncă, iar Narcisa nu a stat pe gânduri și a acceptat.

Dragii mei, de azi va aștept pe toți in stațiunea Olimp. Va promit surprize culinare extraordinare, veți putea degusta multe dintre preparatele mele de suflet intr-o atmosfera extraordinara! Va pup cu mult drag 😘🥰.Este noua mea casă, noua mea familie, pe perioada verii. O să va gătesc aici, la Olimp, produsele mele. Aripioare picante, frigărui, piure, varză călită, mititei, vă așteptăm cu un meniu diversificat.„, a fost mesajul publicat de Narcisa Birjaru pe pagina sa de socializare.

Un călduros bine ai venit bucătarului Narcisa Birjaru. dea zi o experiență culinară unică!„, a scris Valentina Pelinel pe pagina sa de instagram alături de o poză cu Narcisa.

Ce va face Narcisa Birjaru cu banii câștigați la emisiune

Narcisa a declarat că își dorește să deschidă un restaurant și să își cumpere o casă a ei. Vedeta se pare că vrea să urmeze drumul succesului în bucătărie și că pe acest premiu de la Chefi la cuțite nu se va pune praful prea curând.

Nu știu încă exact ce să fac cu premiul. Îmi doresc foarte mult un restaurant al meu și aș dori să îmi dau avansul la casă. Nu mă așteptam să ajung până aici. Sunt foarte bucuroasă și le mulțumesc tuturor. Plâng pentru că oamenii sunt foarte rasiști. Mă judecă pentru că sunt de etnie rromă. Ei cred ca dacă unii din etnia mea sunt răi, așa sunt și eu. Eu sunt mândră că sunt țigancă, dar pe buletin sunt româncă. Suntem toți la fel„, a declarat Narcisa Birjaru.

Acum ne dorim un copilaș. Vrem ca din banii de la emisiune să ne luăm o locuință nouă, în București, nu știu dacă apartament sau casă, este prea din pripă să vorbim despre acest lucru. Totodată, ne dorim și să mai întărim relația dintre noi doi, să fie o temelie și mai puternică a relației.”, a precizat soțul Narcisei Birjaru într-un interviu la puțin timp după teminarea emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: