Redactia.ro
Home » Monden » Ce i se întâmplă câștigătoarei „Chefi la Cuțite” după competiție. Cu ce se confruntă Narcisa Birjaru

Ce i se întâmplă câștigătoarei „Chefi la Cuțite” după competiție. Cu ce se confruntă Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru este marea câștigătoare a sezonului 9 al emisiunii Chefi la Cuțite! Ea a a primit titlul de cel mai bun bucătar din România și marele premiu în valoare de 30.000 de euro. În marea finală a sezonului 9 al show-ului culinar Chefi la Cuțite s-au duelat Elena Matei, Narcisa Birjaru și Cătălin Amarade. Cel mai bun preparat a fost al Narcisei Birjaru, care a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Încă nu a intrat în posesia marelui premiu

Cu toate că a trecut a trecut ceva timp de la câștigarea marelui premiu, Narcisa Birjaru nu a primit încă niciun ban. Chiar dacă finala a avut loc acum câteva săptămâni, filmările s-au terminat de acum trei luni, conform surselor. Narcisa Birjaru a declarat că nu se simte deranjată de acest aspect și că ea încearcă să se relaxeze cât mai mult.

Încă nu ne-a intrat niciun leu! Ne-au spus că mai durează, că sunt niște proceduri. Mai sunt niște lucruri de făcut, ne-au explicat cei de la Antena. Acum suntem la pescuit, încercăm să ne relaxăm. Oricum, m-a rugat Narisa să nu mai vorbesc, nici ea nu mai vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat, vrem doar să ne liniștim, să ne relaxă.„, a declarat Narcisa Birjaru.

Ce planuri au cei doi soți cu premiul câștigat de Narcisa

Narcisa Birjaru a acordat un interviu în care  a dezvăluit că îți dorește să își deschidă un restaurant și să își cumpere o casă a ei. Vedeta se pare că vrea să urmeze drumul succesului în bucătărie și că pe acest premiu de la Chefi la cuțite nu se va pune praful prea curând.

Nu știu încă exact ce să fac cu premiul. Îmi doresc foarte mult un restaurant al meu și aș dori să îmi dau avansul la casă. Nu mă așteptam să ajung până aici. Sunt foarte bucuroasă și le mulțumesc tuturor. Plâng pentru că oamenii sunt foarte rasiști. Mă judecă pentru că sunt de etnie rromă. Ei cred ca dacă unii din etnia mea sunt răi, așa sunt și eu. Eu sunt mândră că sunt țigancă, dar pe buletin sunt româncă. Suntem toți la fel„, a declarat Narcisa Birjaru.

Și soțul ei a acordat un interviu în urmă cu câteva zile în care a vorbit despre viața lor, dar și despre ce își doresc să facă cu banii. Acesta a precizat că își doresc foarte mult un copilaș și că își doresc o locuință nouă în Capitală.

Acum ne dorim un copilaș. Vrem ca din banii de la emisiune să ne luăm o locuință nouă, în București, nu știu dacă apartament sau casă, este prea din pripă să vorbim despre acest lucru. Totodată, ne dorim și să mai întărim relația dintre noi doi, să fie o temelie și mai puternică a relației.”, a precizat soțul Narcisei Birjaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: