Redactia.ro
Home » Monden » Ce cursuri vrea să urmeze Narcisa Birjaru. Câștigătoarea Chefi la cuțite vrea să se perfecționeze în bucătărie

Ce cursuri vrea să urmeze Narcisa Birjaru. Câștigătoarea Chefi la cuțite vrea să se perfecționeze în bucătărie

GALERIE FOTO (2) Ce cursuri vrea să urmeze Narcisa Birjaru.

Ce cursuri vrea să urmeze Narcisa Birjaru. Tânăra în vârstă de 24 de ani a câștigat sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite. De asemenea, Narcisa Birjaru este prima femeie care câștigă marele premiu al reality show-ului. Deși mulți au criticat-o și au spus că nu merita să fie marea câștigătoare, Narcisa le-a demonstrat tuturor că nu bagă în seamă tot ce spune lumea și își vede de pasiunea sa: gatitul.

Ce cursuri vrea să urmeze Narcisa Birjaru. Câștigătoarea Chefi la cuțite vrea să se perfecționeze în bucătărie

Ce cursuri vrea să urmeze Narcisa Birjaru. Sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu. Deși multă lume nu a fost de acord cu finala ediției și au criticat-o pe aceasta, Narcisa le-a dovedit tuturor că nu ascultă de răutățile din jurul ei și își vede de drumul ei. Tânăra, în vârstă de 24 de ani i-a sfătuit pe internauți să nu mai judece oamenii după imagine.

Totodată, câștigătoarea Chefi la cuuțite vrea să devină din ce în ce mai bună, așa că a decis să facă cursuri și să se specializeze în bucătărie. Narcisa vrea să urmeze o școală de gastronomie, pentru a se perfecționa în bucătărie. ”Îmi doresc să am un restaurant al meu, ca orice bucătar, dar iau lucrurile ușor și nu vreau să fac afirmații deocamdată, nu este momentul. Planul meu de viitor este să învăț cât mai mult în gastronomie, poate chiar să urmez și o școală profesională în domeniu și să devin din ce în ce mai bună”, a declarat Narcisa Birjaru.

Deși nu are cursuri în domeniu, Narcisa gătește foarte bine, iar acest lucru l-a învățat de la bunica și mama ei. Tânăra este conștientă că mai are de învățat multe lucruri, motiv pentru care vrea să se înscrie la cursuri pentru a deveni expertă în domeniu. Chef Cătălin Scărlătescu s-a numarat printre puținele persoane care au crezut în talentul Narcisei și a susținut-o până la capăt. Mai mult, acesta și-a propus să o angajeze în restaurantul pe care și-l va deschide în viitorul apropiat.

Soțul Narcisei sare în apărarea câștigătoarei de la Chefi la cuțite

Sătul de toate criticile și zvonurile la adresa soției sale, Alex Turcitu, soțul Narcisei Birjaru a sărit în apărarea acesteia pe rețelele de socializare.

Le-a mulțumit celor care au susținut-o pe soția sa, dar totodată le-a transmis un mesaj și cârcotașilor. ”Bună ziua. Vreau să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mi-ați scris mesaje frumoase pentru câștigul mândriei mele, Narcisa și vreau să vă urez o zi frumoasă, atât vouă, cât și supăraților ăștia, nervoșilor ăștia, care se dau bucătari și nu au gust, nu au limbă în gură. Limba lor e scoasă. Ho,mă! Ho, mă, că nu ne interesează de voi! Noi suntem locul I, nu uitați. Să nu uitați chestia asta, mă. Dumnezeu să vă ajute, să vă dea după inima voastră, să fiți împliniți și toate cele bune, ce să zic”, le-a transmis Alex Turcitu. Narcisa s-a căsătorit la vârsta de 14 ani, respectând tradiția rromilor. Tânăra a recunoscut cu zâmbetul pe buze că face parte din familie de rromi și se mândrește cu acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: