Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Scărlătescu sare în apărarea Narcisei Birjaru: „Să lingă sticla televizoarelor”

Cătălin Scărlătescu sare în apărarea Narcisei Birjaru: „Să lingă sticla televizoarelor”

GALERIE FOTO (3) Cătălin Scărlătescu sare în apărarea Narcisei Birjaru

Cătălin Scărlătescu sare în apărarea Narcisei Birjaru. Sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite s-a terminat săptămâna trecută, iar premiul cel mare a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu. În urma acestei decizii, internauții au atacat-o pe tânăra, în vârstă de 24 de ani, susținând că aceasta nu merita să câștige. Acum, chef Scărlătescu sare în apărarea Narcisei.

Cătălin Scărlătescu sare în apărarea Narcisei Birjaru: „Să lingă sticla televizoarelor”

Cătălin Scărlătescu sare în apărarea Narcisei Birjaru. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu, Narcisa Birjaru este prima femeie care a câștigat marele premiu de 30.000 de euro.

În urma acestei decizii, fanii emisiunii Chefi la cuțite nu au fost de acord, atacând-o pe Narcisa în mediul online. Recent, mentorul său i-a luat apărarea. Cătălin Scărlătescu a vorbit pentru Impact.ro, despre tot ce s-a întâmplat în emisiune.„Să ştiţi că eu consider că nu am avut parte de un sezon dificil. Copiii aceia au avut de muncit, noi, juriul, doar de apreciat şi de gustat. Celor care contestă notele sau mai ştiu eu ce alte lucruri, le spun că e foarte greu să-i faci să înţeleagă pe cei de acasă, care stau în faţa ecranelor şi care oricât ar încerca să lingă sticla televizoarelor, nu vor avea niciodată parte de gustul preparatelor din fiecare farfurie. Ca atare, noi am fost cei chemaţi să evaluăm, iar notele noastre au fost date strict pe merit. Nimic altceva. Copiii aceia au gătit din toate poziţiile, iar juraţii le-au apreciat mereu munca!”, a spus chef Scărlătescu.

Narcisa a castigat Chefi la cutite

De asemenea, juratul de la Chefi la cuțite susține că își va deschide un restaurant în Capitală și își propune să angajeze mai mulți foști concurenți de-ai săi. „De îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei. Poate chiar cu toţi 24!. Vă spun sincer, am trei variante de nume în minte şi nu m-am hotărât încă asupra vreunuia. Nu ştiu dacă denumirea va include sau nu numele meu. Îmi închipui că oamenii vor afla repede care e cartea de vizită a patronului şi cred că asta va avea un cuvânt de spus. Dar, până la jumătatea lui octombrie, când va avea loc inaugurarea, mai am timp să mă decid.”, a mai spus acesta.

Controverse după ce Narcisa Birjaru a câștigat marele premiu Chefi la cutite

Câștigarea marelui premiu al emisiunii culinare de către Narcisa Birjaru nu este văzută cu ochi buni în mediul online. Printre nemlțumiți se află și foștii concurenți ai reality show-ului. Ștefan Borleanu, din echipa lui Florin Dumitrescu a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care își spune supărarea. ”Îmi pare rău să vă contrazic, Chef Florin Dumitrescu, dar nu prea avem ce să învățăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider că am fost câțiva care meritam mai mult de la acest show. Am avut mereu gust în farfurii, am avut tehnică și am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe. (…)Câștigul cel mai mare a fost altul, am legat prietenii cu niște oameni speciali de la care cu siguranță am ce să învăț!”, este mesajul lui Ștefan Borleanu.

Stefan Borleanu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: