Redactia.ro
Home » Monden » Narcisa Birjaru s-a tatuat de dragul lui Cătălin Scărlătescu și Speak. Iată cum arată tatuajul pe care și l-a făcut câștigătoarea de la Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru s-a tatuat de dragul lui Cătălin Scărlătescu și Speak. Iată cum arată tatuajul pe care și l-a făcut câștigătoarea de la Chefi la cuțite

GALERIE FOTO (5) Narcisa Birjaru s-a tatuat de dragul lui Cătălin Scărlătescu și Speak.

Narcisa Birjaru s-a tatuat de dragul lui Cătălin Scărlătescu și Speak. Câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cutițe și-a surprins mentorul. Narcisa Birjaru și-a făcut un tatuaj cu Chef Cătălin Scărlătescu și Speak, pentru a nu uita niciodată experiența trăită. Cum arată desenul?

Narcisa Birjaru s-a tatuat de dragul lui Cătălin Scărlătescu și Speak. Iată cum arată tatuajul pe care și l-a făcut câștigătoarea de la Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru s-a tatuat de dragul lui Cătălin Scărlătescu și Speak. Sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite s-a terminat, iar câștigătoarea este Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu. Tânăra în vârstă de 24 de ani este prima femeie care câștigă finala Chefi la cuțite. Narcisa i-a surprins pe jurați, iar acum, i-a surprins pe Scărlătescu și Speak. Câștigătoarea Chefi la cuțite s-a tatuat de dragul celor doi.

Tânăra a vrut să le arate recunoștința pentru că au susținut-o și încurajat-o. Narcisa a postat pe instagram un mesaj în care își anunța urmăritorii că s-a tatuat de dragul lui Scărlătescu și Speak, surprinzându-i pe toți cu acest gest. ‘După cum am promis @iamspeak cuvântul e cuvânt! Vreau să-ți mulțumesc pentru încrederea care m-ai făcut să o am în mine și pentru minunatul om care ești(…) @chef_catalin_scarlatescu find mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească! Te iubesc’, a scris pe Instagram Narcisa Birjaru.

De asemenea, tânâra i-a dedicat și un mesaj mentorului ei, cel care a reușit să o încurajeze să fie cea mai bună. ‘Înainte de toate vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine, ești mentorul perfect la care doar am visat și acum trăiesc visul în realitate! Îți mulțumesc încă odată pentru toată încrederea acordată! Te iubesc’, scria Narcisa Birjaru pe conturile sale de socializare alături de o fotografie cu celebrul Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a declarat că atunci când își va deschide restaurantul visat, juratul de la Chefi la cutite vrea să o angajeze pe Narcisa. „În Narcisa am simțit cea mai mare luptă de-a lungul sezonului. Am simțit că ar face orice ca să învețe mai mult, să se autodepășească, să câștige. Este un om care a muncit extrem de mult ca să ajungă aici, un om care nu are multă încredere în forțele proprii, dar un om care dă un gust fabulos mâncării. Narcisa, te-ai născut să gătești! Să nu lași pe nimeni să îți ia asta.’, a scris Cătălin Scărlătescu, pe Instagram.

Ce face Narcisa cu cei 30.000 de euro

Sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite a fost câștigat de Narcisa Birjaru, în vârstă de 24 de ani. Acesta s-a luptat până la final, pentru marele premiu în valoare de 30.000 euro. Narcisa a mers în finală alături de Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea și Cătălin Amarandei din echipa lui Florin Dumitrescu.

Preparatele pe care Narcisa le-a făcut i-a impresionat pe chefi și pe jurați. După ce a plecat acasă cu marele premiu, Narcisa a spus ce va face cu banii. „Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!’, a dezvăluit concurenta

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: