Redactia.ro
Home » Monden » Ce reacție a avut Nicoleta Pop de la ”Chefi la cuțite”, după ce fanii i-au spus că s-ar potrivi cu Cătălin Scărlătescu! ”Cel mai mare vis”

Ce reacție a avut Nicoleta Pop de la ”Chefi la cuțite”, după ce fanii i-au spus că s-ar potrivi cu Cătălin Scărlătescu! ”Cel mai mare vis”

GALERIE FOTO (4) Ce reacție a avut Nicoleta Pop de la ”Chefi la cuțite”, după fanii i-au spus că s-ar potrivi cu Cătălin Scărlătescu! ”Cel mai mare vis”

Nicoleta Pop, fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite” și-a surprins fanii după ce a reacționat în legătură cu o posibilă relație dintre ea și Chef Cătălin Scărlătescu. Blondina nu exclude acest lucru! 

Ce reacție a avut Nicoleta Pop de la ”Chefi la cuțite”, după ce fanii i-au spus că s-ar potrivi cu Cătălin Scărlătescu

Nicoleta Pop a reușit să atragă atenția telespectatorilor, iar după încheierea emisiunii ”Chefi la cutite”, blondina s-a ales cu o mulțime de fani. Pentru a păstra cât mai mult legătura dintre ea și ei, fosta concurentă le-a transmis un mesaj uluitor pe contul său de Instagram.

Recent, Nicoleta a primit o întrebare de la un fan care a luat-o prin surprindere, însă într-un mod plăcut. Acesta i-a spus că i-ar sta bine într-o relație cu Cătălin Scărlătescu. Tânăra nu a ezitat și le-a răspuns imediat fanilor, punând o fotografie cu ea și mentorul ei, alături de care era un mesaj care i-an luat pe toți prin surprindere.

Ce reacție a avut Nicoleta Pop de la ”Chefi la cuțite”, după fanii i-au spus că s-ar potrivi cu Cătălin Scărlătescu! ”Cel mai mare vis”

”Te potrivești cu Scărlătescu de minuneeee”, i-a spus fanul Nicoletei Pop, pe Instagram.

Răspunsul Nicoletei Pop a fost pe cât de amuzant, pe atât de controversat, căci fanii au început să facă noi speculații despre o posibilă relație între cei doi: ”Să-i spună cineva și lui!”, a scris fosta concurentă alături de o poză cu ea și Chef Cătălin Scărlătescu.

Se pare că, deși regretă că nu a ajuns în finala emisiunii ”Chefi la cuțite”, aceasta s-a bucurat că a avut parte de o experiență superbă și mai ales că i s-a îndeplinit visul, acela de a face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Ce reacție a avut Nicoleta Pop de la ”Chefi la cuțite”, după fanii i-au spus că s-ar potrivi cu Cătălin Scărlătescu! ”Cel mai mare vis”

După ce a auzit ce cuvinte frumoase a spus Cătălin Scărlătescu despre parcursul ei în concurs, aceasta i-a transmis un mesaj emoționant prin care-i spunea că-i mulțumește și că-l iubește pentru tot ce a învățat-o.

”Te iubesc, Cătălin Scărlătescu. Mulțumesc! (…) Cel mai mare vis a fost să ajung în echipe și neapărat în cea a lui Cătălin Scărlătescu. Au fost două momente deosebite pentru mine: florile primite în dar de la … de ziua mea și cuvintele pe care mi le-a spus chef după ce am fost eliminată (la televizor ați văzut doar foarte puțin)”, a mai scris Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite pe rețelele de socializare, recent.

Ce reacție a avut Nicoleta Pop de la ”Chefi la cuțite”, după fanii i-au spus că s-ar potrivi cu Cătălin Scărlătescu! ”Cel mai mare vis”

De ce nu s-a căsătorit până acum Cătălin Scărlătescu

La cei 49 de ani ai săi, celebrul Chef Cătălin Scărlătescu, vedeta bucătarilor din România, este în continuare neînsurat și chiar dacă admiratoarele ar face orice să ajungă la inima lui, el se întoarce de fiecarea dată la dragostea lui cea mare, gătitul.

Scărlătescu a rămas ultimul burlac din gașca de bucătari care formează juriul de la Chefi la Cuțite, colegii Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu fiind amândoi oameni la casa lor.

Scărlătescu s-a îndrăgostit de gastronomie încă din copilărie, datorită buncii lui care îl delecta cu fel și fel de bunătăți. La doar 17 ani și-a început cariera în bucătărie, însă în primii 3 ani a stat departe de gătit, pentru că ierarhia spune că trebuie să plece de la manipulare marfă, curăţenie și curăţat legume. După ce a trecut prin toate etapele, Cătălin a vrut să cucerească lumea largă și a plecat să muncească pe un vas cargo. Mai apoi, a mers să le gătescă germanilor în cele mai faimoase restaurante, după care s-a întors pe meleagurile natale.

Extrem de discret cu viața, personală, Scărlătescu nu își face niciodată relațiile publice, preferând să spună că este căsătorit cu munca. Într-un interviu acordat la sfârșitul anului 2019, Chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut că sunt foarte multe femei care se uită la el, însă ”extraordinar-fantastic de drăguţe” îl cam ocolesc, în timp ce el caută o femeie extrordinar de deșteaptă și independentă.

În luna martie 2019, Chef Scărlătescu a fost surprins în timp ce se săruta cu o blondă celebră, care a trecut și pe la ”Chefi la Cuțite”. Relație cu Maria Andria, o cântăreață în vârstă de 27 de ani, pe jumătate grecoaică, care era deseori invitată la emisiunile de divertisment de la Antena 1, a fost însă pasageră.

”Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos. Sper ca la bătrâneţe să nu o iau aşa”, a mai declarat celebrul chef pentru libertatea.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: