Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Dan Negru cu banii din televiziune: „Sunt zgârcitul suprem”

Ce face Dan Negru cu banii din televiziune: „Sunt zgârcitul suprem”

GALERIE FOTO (2)

Dan Negru, cunoscutul prezentator TV, celebru pentru revelioanele de la Antena 1, a dezvăluit ce face cu banii câștigați din televiziune. Într-un interviu pentru VIVA! a recunoscut că nu a pus niciodată preț pe bani atunci când a venit vorba despre profesia sa. Pasiunea a contat mai mult pentru el, a precizat Dan Negru.

Ce face Dan Negru cu banii câștigați din televiziune

Nu de puține ori s-a zvonit că Dan Negru e o persoană zgârcită. În mai multe interviuri pe care le-a acordat el nu a negat asta, ba chiar a confirmat.

„Banii pot fi răspunsul, dar niciodată întrebarea”, a spus prezentatorul care de curând s-a mutat de la Antena 1 la Kanal D, după 20 de ani.

„Toți angajatorii mei pot confirma că Dan Negru negocierile mele financiare cu ei nu au durat mai mult de 10 minute. Nu am pus niciodată preț pe bani cât am pus preț pe ce trebuie să fac pentru acei bani. Degeaba câștigi mult pe termen scurt și proiectele tale nu au succes. Niciodată nu am pus preț pe bani în televiziune, deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele”, a explicat el.

În ce investește Dan Negru banii din televiziune

Cu atât de multe proiecte în televiziune, dar și extra, Dan Negru a dezvăluit că nu „a aruncat” cu banii, ci a avut grijă să îi investească. Prezentatorul și-a investit banii în imobiliare.

„Îmi place brandul ăsta de zgârcit. Vine tot din anii trecuți, când colegii mei câștigau sume mari de bani și atunci își luau câte o mașină bună, iar eu continuam să merg cu un Renault și cumpăram de banii ăia cărămizi. Aveam mai multă încredere în cărămizi decât în roți de mașină, ha, ha! Dar toți mă luau de zgârcit. Cu vremea, mașinile s-au depreciat și cărămizile s-au scumpit. Dar habar n-am cum e mai bine. Cumpătat sau pasionat. Probabil, copiii mei vor aprecia cărămizile luate de tata când era cumpătat și vor citi în altă cheie toate articolele despre zgârcenia lui tati.”, a mai declarat Dan Negru pentru VIVA!.

Prezentatorul a mai dezvăluit că nu a investit doar în imobiliare, ci și în copiii lui. Dan Negru are grijă ca Dara și Bogdan să meargă la mai multe cursuri.

„Am doi oameni în care investesc fără să mă mai intereseze cât costă: Dara și Bogdan, copiii mei. Dar să știi că avem o limită a bunului-simț. Nu suntem părinții care-și duc copiii la toate cursurile posibile, nu le distrugem copilăria încercând să-i facem oameni de știință sau savanți de renume mondial.”, a mai dezvăluit Dan Negru.

sursa foto: Revista VIVA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: