Redactia.ro
Home » Știri » Ce face fiul lui Alexandru Arșinel pentru bani. Nu îi este rușine cu munca de jos

Ce face fiul lui Alexandru Arșinel pentru bani. Nu îi este rușine cu munca de jos

GALERIE FOTO (3) Ce face fiul lui Alexandru Arșinel pentru bani. Nu îi este rușine cu munca de jos

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai mari actori ai acestei țări. Maestrul a lăsat în urmă o mare avere culturală și a scris istorie în ceea ce privește actoria de la noi din România. Cu toate că se spune că talentul se transmite, se pare că fiul lui nu l-a moștenit. Nu a fost deloc atras de scenă, ci a ales cu totul alt mod de a face bani.

Cu ce se ocupă fiul lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a plecat din această lume, lăsând în urmă o mulțime de amintiri plăcute, oameni care îl iubesc, dar și o familie îndurerată. Printre cei care nu îl pot uita se numără și Cristian, unul dintre fiii săi, pe care și-ar fi dorit să îl vadă actor. Cu toate acestea, bărbatul a ales cu totul o altă meserie și toată lumea știe cu ce se ocupă.

Ce a ales Cristian să facă nu are nici cea mai mică legătură cu meseria regretatului său tată. Mai exact, bărbatul vinde legume și fructe din cultura proprie. Este foarte cunoscut în rândul vânzătorilor și producătorilor din Capitală și oamenii se înghesuie la taraba sa, plină de produse proaspete și de calitate.

Afacerea merge foarte bine, deși Cristian a avut mult de muncă pentru a ajunge aici. El și-a amenajat un solar pe un teren din apropierea Bucureştiului, unde cultivă fructe și legume naturale. Regretatul actor îl ajuta cât putea când încă mai era în putere.

A dat funcțiile importante pe agricultură

Arșinel și-a susținut mereu copiii și nu a fost împotriva lor când au vrut să urmeze un drum în viață. La fel a procedat și cu Cristian, care l-a făcut mândru. A fost un copil bun, care a mers la două facultăți, dar care a simțit nevoia să se afirme și să dovedească faptul că poate avea propria lui afacere, fără să mai muncească pentru alții.

Arșinel l-a ajutat pe fiul său când acesta a vrut să își deschidă afacerea și a avut încredere că va reuși ce și-a propus. Acum îl privește cu mândrie de Sus, pentru că a reușit să devină un producător de succes.

„Este emoționant momentul pentru că eu de fapt m-am dus să-l văd pe copilul meu ce face. A renunțat la două diplome la două facultăți și a vrut să-și demonstreze lui că poate să facă o afacere de unul singur fără să fie plătit de cineva.

El a fost director, asistentul directoarei juridice de la Curtea de Conturi, a fost angajat al Băncii Române de Dezvoltare. Și cu toate astea și-a luat inima în dinți și a spus că vrea să se descurce singur”, a explicat Alexandru Arșinel în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: