Redactia.ro
Home » Monden » Cum a cunoscut-o, de fapt, Alexandru Arșinel pe soția lui: „Am păcălit-o!”

Cum a cunoscut-o, de fapt, Alexandru Arșinel pe soția lui: „Am păcălit-o!”

Regretatul actor, Alexandru Arșinel a povestit modul inedit în care și-a cunoscut și cucerit soția! Iată detaliile!

Cum a cunoscut-o, de fapt, Alexandru Arșinel pe soția lui: „Am păcălit-o!”

Actorul susține că a „păcălit-o” pe soția să-l aleagă ca soț. Iată ce a declarat marele actor în cartea sa!

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!

Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, spunea maestrul teatrului românesc despre soția sa, extras din cartea lui Alexandru Arșinel.

Cine e soția lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a vorbit foarte rar de marea lui iubire, soția Marinela. Alexandru și Marinela Arșinel sunt căsătoriți din anul 1968, cei doi iubindu-se neîntrerupt din momentul în care s-au cunoscut, cu doi ani mai devreme. La acea vreme, Alexandru Arșinel debutase deja ca actor, dar momentul în care a văzut-o pe Marinela a fost cel care i-a schimbat viața.

Alexandru Arșinel are doi copii din relația cu soția lui, Bogdan și Cristian. Soția lui Alexandru Arșinel a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un incident care i-a marcat viața. Marilena a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut. Deși a ajuns de urgență pe mâinile medicilor pentru a fi operată, aceasta a rămas cu sechele, având în permanență nevoie de îngrijiri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: