Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Florin Cîțu atunci când merge acasă, la părinți. Tatăl său l-a dat de gol

Ce face Florin Cîțu atunci când merge acasă, la părinți. Tatăl său l-a dat de gol

Premierul propus, Florin Cîțu, este unul dintre cele mai dezbătute nume din lumea politică. Dacă viața sa profesională este destul de cunoscută publicului, nu la fel este și viața personală. Atunci când merge acasă, în satul Tulei din județul Vâlcea, liberalul se deprinde total de tot ce înseamnă legi, Finanțe, Guvern, Parlament, și tot ce mai implică politică. Așadar, ce face Florin Cîțu atunci când își vizitează părinții?

Ce face Florin Cîțu atunci când merge acasă, la părinți

Premierul propus, Florin Cîțu, este foarte discret atunci când vine vorba despre viața personală. Unul dintre cele mai sonore nume din politică are grijă să mai treacă și prin satul natal, Tulei, județul Vâlcea, atunci când timpul îi permite. Tatăl său a dezvăluit ce face fiul său atunci când vine acasă, informează wowbiz.ro

Părinții lui Florin Cîțu se numesc Vasile și Elena Cîțu. Ei își văd rar fiul, spunea chiar tatăl acestuia pentru știrilekanald.ro, în primăvară. Iar atunci când vine preferă să își plimbe câinele prin pădure, deoarece ”ține la locurile astea”, sunt spusele tatălui premierului propus. Tot tatăl, a mărturisit pentru sursa citată că nu și-a dorit nicioadată ca fiul său să ajungă premier, deoarece implică multe responsabilități.

”Vă spun sincer, eu nu îmi doream să fie premier. E și așa tare greu, îl văd rar, are multe responsabilități (…) Vine pe aici mereu, plimbă câinele prin pădure, normal că ține la locurile astea”povestea Vasile Cîțu.

Ce face ministrul de finanțe Florin Cîțu când se duce acasă la părinți! Dezvăluirile au fost făcute chiar de tatăl său - WOWBiz

Foto: Casa părinților lui Florin Cîțu

Cine este iubita lui Florin Cîțu

Și viața sentimentală a lui Florin Cîțu este necunoscută. Se zvonește că ar fi Elena Calistru, preşedinte şi co-fondator al asociaţiei Funky Citizens, . Cel care a dezvăluit oarecum acest lucru, este chiar fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, cunoscut și ca un rival a lui Florin Cîțu. Într-o emisiune la Antena 3, Eugen Teodorovici a numit-o pe Elena Calistru ”doamna Cîțu”.

Foto: FunkyCitizens.ro

”Președinte, ONG-istă cu vechime de peste 10 ani, coordonatoare și liant al întregii echipe, poster pentru implicare civică și membru fondator al asociației”, este descrierea Elenei Calistru de pe site-ul funkycitizens.ro

Florin Cîțu este propunerea liberalilor pentru funcția de premier al României. El a mai fost odată proprus prim-ministru, înainte de izbucnirea pandemiei în România, dar și-a depus mandatul la scurt timp

„Domnul Florin Vasile Cîțu și-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de această decizie și urmează să facă o declarație de presă în cursul acestei seri”, se arată într-un comunicat de presă al Adminsitrației Prezidențiale.

Ulterior, el a venit cu declarația pe pagina de facebook. El a precizat că îi lasă loc liber lui Ludovic Orban, deoarece este președintele partidului, cel mai în măsură pentru funcția de premier.

Astăzi am luat decizia să-mi depun mandatul de Prim-Ministru desemnat Președintelui României. Gestul meu trebuie interpretat în contextul prin care trece astăzi România. Sunt un om de partid și înțeleg să fiu alături de partid și de Președintele lui în momentele dificile. Cred cu tărie că pentru a avea succes, în alegerile care vin, Președintele partidului trebuie să fie și Prim-Ministru.

Decizia Președintelui Klaus Iohannis de a mă desemna pentru funcția de Prim-Ministru a fost o onoare. Însă ea a fost luată în contextul în care alegerile anticipate erau o soluție agreată de majoritatea partidelor. Această variantă nu mai există astăzi.

Cu responsabilitate, transparență și profesionalism am luat această decizie. Este o decizie la care am reflectat mult în ultimul timp urmărind evoluția situației prin care trece România astăzi. Rămân la finanțe. Avem multă treabă de făcut pentru perioada dificilă care urmează. Mulțumesc pentru încredere și susținere”, a explicat  atunci, Florin Cîțu pe facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: