Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Nicolae Guță după ce s-a pocăit. Cum arată acum manelistul

Ce face Nicolae Guță după ce s-a pocăit. Cum arată acum manelistul

GALERIE FOTO (5)

Ce face Nicolae Guță după ce s-a pocăit. Celebrul manelist s-a retras din lumina reflectoarelor, iar acum duce o viață cât se poate de liniștită. După ce a fost implicat în numeroase scandaluri cu femeile din viața sa, Nicolae Guță s-a pocăit.

Ce face Nicolae Guță după ce s-a pocăit. Cum arată acum manelistul

Ce face Nicolae Guță după ce s-a pocăit. Este unul dintre cei mai apreciați manelisti din România, dar în ultima vreme, Nicolae Guță a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Artistul a dispărut pur și simplu de pe micile ecrane, preferând să ducă o viață liniștită. În trecut, Nicolae Guță ținea primele pagini în presă cu scandalurile în care implicat alături de femeile din viața sa. Acum artistul și-a schimbat radial viața.

Manelistul în vârstă de 54 de ani a dat uitării toate scandalurile de proporții în care a fost implicat și s-a pocăit. Nicolae Guță ar fi luat această decizie anul trecut, pe vreme când a decis să se rupă de lumea mondenă. ”Atunci când vorbim de Dumnezeu, nu există bariere, nu există limite și nu există funcții. Sunt nepregătit cu melodii despre Domnul, dar cântăm amândoi două strofe, pentru că nu sunt pregătit încă, pentru mine și pentru voi, pentru familia mea, mă refer la frații mei și surorile mele”, a spus Nicolae Guță atunci când s-a pocăit.

La acea vreme, Nicolae Guță a lansat un videoclip în care apare într-o biserică, care l-a scurt timp a devenit viral pe Internet. În imagini, Guță apare îmbrăcat într-un trening, cântând melodii religioase. De când s-a pocăit, nu se mai știe nimic despre viața sa, iar cea care l-a dat de gol a fost fiica sa cea mare, Nicoleta Guță. Blondina a postat imagini de la ziua de naștere a cântărețului, când a împlinit 54 de ani. Potrivit noilor imagini, Nicoleta și Nicolae Guță pare că s-au împăcat.

Scandal monstru între Nicolae și Nicoleta Guță

În 2013, Nicoleta Guță și-a părăsit soțul, iar acest lucru a declanșat un război între ea și tatăl său. Nicolae Guță a fost la un pas de a-și renega fiica, din cauza celor întâmplate. Din cauza mariajului eșuat, manelistul și-a iesit din minți și nu a mai ținut cont de nimic. Acesta și-a amenințat propria fiică și ar fi jignit-o ca la ușa cortului. Nicoleta a fost căsătorită cu Andrei Căldărar, iar în 2013 a cunoscut un bărbat pe rețelele de socializare, pentru care ar fi vrut să pună stop căsniciei. „Am fost nevoită să plec de acasă, din cauza bătăii pe care am luat-o de la fostul soţ. Nu am plecat de bunăvoie, că am vrut să îmi las copiii. Am mers cu poliţia să iau copilul. I-a băgat tot felul de lucruri în cap, am apelat la poliţie. L-am dat în judecată. Nu le convine treaba asta, dar nimeni nu s-a întrebat dacă sunt fericită. Tata e cel mai supărat pe mine. Am încercat să îi explic”, a declarat Nicoleta în urmă cu ceva timp.

Anii au trecut, iar Nicoleta și Nicolae Guță s-au împăcat. În prezent, artista este singură, după ce relația amoroasă cu Ionică Bangala a fost sortită eșecului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: