Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Guță a fost măritată forțat, la doar 12 ani! Fiica lui Nicolae Guță s-a recăsătorit în secret

Nicoleta Guță a fost măritată forțat, la doar 12 ani! Fiica lui Nicolae Guță s-a recăsătorit în secret

Nicoleta Guță a fost măritată forțat, la doar 12 ani! Fiica lui Nicolae Guță s-a recăsătorit în secret

Nicoleta Guță a trăit clipe de groază pe tot parcursul mariajului cu fostul ei soț, dar, mai ales în noaptea nunții. Fiica celebrului manelist, Nicolae Guță, a povestit totul!

Nicoleta Guță a fost măritată forțat, la doar 12 ani

Trebuia să fie o nuntă de lux, fastuoasă, care să rămână întipărită în mințile invitaților mulți ani la rând, dar s-a transformat într-un adevărat coșmar care o urmărește toată viața pe Nicoleta Guță. Fiica celebrului cântăreț de manele a făcut declarații cutremurătoare despre tot ce a trăit alături de fostul ei soț, la vârsta de doar 12 ani.

A crezut că o să trăiască o poveste frumoasă de dragoste care să se termine cu ”Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, dar iată că nici fericiți nu au fost și nici nu au mai trăit împreună. A crezut că și-a găsit fericirea, dar s-a înșelat amarnic. Nicoleta Guță a fost mărtitată forțat, conform tradiției, la vârsta de 12 ani, cu un tânăr cu 8 ani mai mare decât ea. Coșmarul a durat 18 ani pentru Nicoleta Guță care a crezut, până în ultima clipă, că ceva se va schimba.

Fiica lui Nicolae Guță a declarat că Andrei, fostul ei soț, a bătut-o și a umilit-o pe tot parcursul mariajului, dar și în noaptea care avea să fie cea mai frumoasă pentru ea. Conform acesteia, Andrei era un bărbat extrem de gelos, probabil din cauza diferenței de ani dintre cei doi. De fiecare dată când Andrei remarca un aspect care l-ar fi putut deranja, își vărsa nervii chiar pe cea care îi devenise soție.

”Era un om foarte gelos, excesiv de gelos şi cu o mentalitate foarte scăzută. Sunt imagini de la nunta mea şi chiar nu vreau să le privesc deloc pentru că am avut cea mai urâtă nuntă. Nu înţelegeam prea bine ce se întâmplă. El a fost şi agresiv. M-a bătut în noaptea nunţii. A făcut un scandal foarte urât, mi-a dat o palmă, a înjurat-o şi pe mama şi mai multe. Eu primisem un buchet de flori de la cineva, afară, şi m-a sărutat amical”, a povestit Nicoleta Guţă.

Nicoleta Guță s-a recăsătorit în secret

După toate chinurile prin care a trecut, Nicoleta Guță a decis că e vremea să pună piciorul în prag, așa că a plecat de acasă cu un alt bărbat, după 18 ani în care fusese prinsă în acest mariaj de coșmar, de care este îndrăgostită nebunește, dar a fost bătută chiar de tatăl ei, Nicolae Guță, care s-a împotrivit. Nicoleta Guță nu s-a dat bătută, iar săptămâna trecută s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei.

”Regele manelelor” continuă să îi critice alegerea fiicei sale, deoarece, spune el, nu i se pare corect ca după 18 ani de mariaj să abandoneze o persoană. Nicoleta Guță povestește că totul o ia razna când ajunge în Petroșani și că nu poate face pace cu fostul ei soț, care nu poate să accepte că ea nu îl mai dorește în viața ei. Ea continuă să își vadă copiii pe ascuns.

Deși acum este extrem de fericită și împlinită cu familia ei, trecutul continuă să o urmărească. Fiica lui Nicolae Guță l-a cunoscut pe actualul ei soț chiar prin intermediul fiului ei, amândoi fiind dealeri auto second-hand.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: