Redactia.ro
Home » Monden » Cum mai arată Mariana Negrea, prima soție a lui Nicolae Guță! Cei doi au îmbreună cinci copii

Cum mai arată Mariana Negrea, prima soție a lui Nicolae Guță! Cei doi au îmbreună cinci copii

GALERIE FOTO (5) Cum mai arată Mariana Negre, prima soție a lui Nicolae Guță! Cei doi au îmbreună cinci copii

Nicolae Guță a avut multe femei în viața lui, însă prima lui soție va avea mereu un loc special, asta pentru că femeia i-a oferit manelistului cinci copii! Cum arată acum Mariana Negrea?

Cum mai arată Mariana Negre, prima soție a lui Nicolae Guță

Mariana Negrea a fost prima soție a lui Nicolae Guță. Ajunsă la 65 de ani, femeia locuiește la Petroșani, în palatul cel mare al familiei. Nu lasă nimic la voia întâmplării, ocupându-se, în special de nepoții și strănepoții ei.

Povestea de iubire dintre Mariana Negrea și Nicolae Guță a început în perioada când actualul manelist avea doar 16 ani, iar ea tocmai împlinise 28 de ani. Legătura dintre ei a durat nu mai puțin de două decenii. Ulterior, cântărețul de muzică de petrecere a fost cuplat doar cu femei mai tinere față de el.

Cum mai arată Mariana Negre, prima soție a lui Nicolae Guță! Cei doi au îmbreună cinci copii

În prezent, Mariana Negrea este casnică și are grijă nu doar de locuința din Petroșani, ci și de toți cei care îi sunt alături. Împreună cu Nicolae Guță, femeia a avut cinci copii: Marian, Nicoleta, Daniela, Cosmin și Nicu. Chiar dacă s-au despărțit, Nicolae Guță și Mariana Negrea au păstrat o relație bună, iar manelistul o vizitează cu fiecare ocazie când ajunge la Petroșani.

Cum mai arată Mariana Negre, prima soție a lui Nicolae Guță! Cei doi au îmbreună cinci copii

Mariana nu a fost doar prima soție a manelistului și a fost și prima femeie din viața lui. Celebrul manelist și-a pierdut virginitatea la puțin timp după ce a împlinit 16 ani, iar femeia cu care s-a întâmplat acest lucru este chiar prima lui soție, Mariana, cu care s-a căsătorit tot în jurul acestei vârste.

Nicolae Guță a împărțit banii la amante și copii

Nicolae Guţă ar fi strâns în cei 17 ani de carieră 1,2 milioane de euro, bani care nu se regăsesc şi în acte. Ca să nu plătească taxe şi impozite, manelistul şi-a împărţit avuţia între amante şi copii.

Ca să nu dea explicaţii în faţa inspectorilor ANAF cum a reuşit să se îmbogăţească şi de ce nu a plătit impozite către stat, pentru uriaşele sume încasate din concerte, ”Regele manelelor” a găsit soluţia: a trecut banii, casele şi maşinile pe numele celor opt femei cu care a avut relaţii serioase, dar şi pe numele copiilor săi, 11 la număr. Asta au descoperit angajaţii Fiscului în momentul în care au vrut să stabilească ce avere are manelistul şi ce parte din ea este şi declarată la stat.

Cântăreţul, a cărui avere a fost estimată la 1,2 milioane de euro, are trei vile în Petroşani, două apartamente în centrul Capitalei, o casă în Dămăroaia şi o alta în Popeşti Leordeni, mai mulţi bolizi de lux şi 3 kg de aur. Toate au însă alţi proprietari. Casele sunt pe numele Narcisei, una dintre multele iubite ale lui Guţă, şi al fiului lor, Alberto, dar şi pe cel al Mădălinei Dumitriu, cunoscută drept Beyonce de România, şi al fetiţei sale Anais.