Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu mai cântă Nicolae Guță în București? L-a înjurat pe Florin Salam la o nuntă

De ce nu mai cântă Nicolae Guță în București? L-a înjurat pe Florin Salam la o nuntă

De ce nu mai cântă Nicolae Guță în București? L-a înjurat pe Florin Salam la o nuntă

De câțiva ani, Nicolae Guță nu mai cântă la concertele din București! Acesta lucru s-a întâmplat după ce manelistul l-a înjurat pe Florin Salam la o nuntă.

De ce nu mai cântă Nicolae Guță în București

Nicolae Guță nu și-a mai făcut apariția pe la evenimentele din Bucurește după un scandal monstru cu unul dintre cei mai apreciați maneliști, Florin Salam. După ce acesta l-a înjurat la o nuntă, a intervenit Mircea Nebunu, iar brusc, Nicolae Guță, cel care era cap de afiș la evenimentele exclusivite din Capitală, acum a dispărut.

De ce nu mai cântă Nicolae Guță în București? Nicolae Guță și Florin Salam au avut o relație foarte bună, iar complimentele au curs între cei doi. Totul s-a schimbat după ce au fost împreună la o nuntă care a avut loc în Craiova.  Guță ar fi băut ceva mai mult și l-ar fi jignit, la microfon, pe Salam.

Acum, au ieșit detalii la iveală, după ce Mircea Nebunu, liderul clanului Sportivilor, a făcut un live pe internet. Interlopul îi transmite manelistului că e ”bolnăvior” și ”terminat” și lasă de înțeles că se vor mai întâlni prin București și-l va ”înjura la fel”.

De la ce a început scandalul dintre Nicolae Guță și Florin Salam

Scandalul dintre cei doi a izbucnit după ce Florin Salam i-a oferit lui Guță bani în timp ce cânta, gest considerat ofensator.

”Băi Guță, termină-te mă… lasă-l în pace pe Florin Salam. Chiar dacă nu vorbim noi cu el, e familia noastră. Tu ești nebun, mai ești și bolnăvior. Ești bătrân terminat, ai toate bolile în tine. Guță, tu ești obraznic? Ce faci, te duci la o petrecere pe la Craiova și-l jignești pe Salam? Păi tu n-ai nivelul lui Salam niciodată! Guță, e urât din partea ta! Nu mă așteptam la tine, Nicolae Guță! Dați distribuire să audă și Nicolae Guță. Normal că sunt supărat. Nu trebuie să vorbească urât un lăutar de altul. E păcat, Nicolae Guță, după aia ne întâlnim și noi pe undeva, te înjur și eu, îți vobesc și eu urât pe urmă! Ne mai întâlnim și pe la București, și pe colo!…”, spune Mircea Nebunu.

De ce nu mai cântă Nicolae Guță în București? Nu era, însă, totul. La scurt timp după acel indident, Nicolae Guță anunța că nu va mai cânta în București.

Să audă și Nicolae Guță că e un ponei terminat, un bătrân… Eu nu-mi permit să vorbesc urât de el, e bolnăvior și el, dar nu e de nivelul lui Salam. Nu ți-e rușine că ai venit cu prietena ta cu fustă de dantelă și adidași în picioare la nuntă? Îl chemi la nuntă acolo și îi vorbești urât la microfon că ești tu beat. Nu ți-e rușine? O să fii și tu jignit, n-o să treci tu așa ușor pentru nesimțirea asta pe care ai făcut-o! Florin Salam e nașul fratelui meu, e familia mea și nu se poate chiar așa, toată lumea să-l jignească și să-și bată joc de el”, a povestit Mircea Nebunu într-un live.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: