Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam părăsește România! Unde și-a cumpărat casă celebrul artist

Florin Salam părăsește România! Unde și-a cumpărat casă celebrul artist

Florin Salam părăsește România! Unde și-a cumpărat casă celebrul artist

Florin Salam a declarat în urmă cu ceva timp că vrea să se mute din România! Artistul a cumpărat deja casa, însă pandemia de coronavirus i-a stricat planurile. 

Florin Salam părăsește România

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Deși are un real succes în țară, artistul își dorește de ceva timp să plece în străinătate alături de familia lui.

Într-un interviu din luna mai a anului trecut, Florin Salam a declarat că vrea să plece din România cât mai curând. Mai mult decât atât, acesta nu este doar un vis al lui și al familiei sale, Florin Salam a cumpărat deja casa în care ar urma să se mute, însă, din păcate, pandemia de coronavirus le-a stricat planurile.

Florin Salam părăsește România! Tot în interviu, Florin Salam a dezvăluit că a cumpărat deja o casă în Canada, iar prețurile sunt mai ieftine „de trei ori” decât în România. Mai mult, Manelistul a dezvăluit că d-abia așteaptă momentul în care își va vedea familia în noua casă.

”Mi-am cumpărat o casă undeva mai departe (n.r Quebec) și stăm acolo cu toții și ne întoarcem când trebuie. Ca să cumpăr o casă în Canada e mult mai ieftin ca în România de trei ori. Decizia a fost grea. Sunt vreo trei luni de zile, cineva m-a ajutat, mi-a arătat cum arată, mi-a plăcut, doar rămâne să ne mutăm. Eu sunt un om modest, n-am nevoie de propretăți mari. Betty, Cătălin și Matyas vor fi invitații mei în noua căsuță. Nu mai e nimic nou pentru noi, dar abia acolo o să am eu grijă de ei mai mult. În România se mai ivește ceva, acolo va fi totul mult mai organizat”, a spus Florin Salam, în urmă cu aproximativ un an.

Florin Salam are probleme grave cu ochii

Florin Salam, în vârstă de 42 de ani, a ajuns aproape orb din cauza unor probleme grave cu vederea, au declarat apropiații manelistului. Artistul a făcut o conjunctivită care i-a afectat grav vederea, în urma nopților nedormite din timpul concertelor.

Florin Salam părăsește România! În ultimele sale apariții, Florin Salam era schimbat total! Cântărețul era aproape orb.

”Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl usturau în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat. Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari pentru că i-a fost afectată vederea. E a aproape orb, nu mai distinge detaliile”, a povestit un apropiat al lui Florin Salam pentru WOWbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: