Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Guță a ajuns de nerecunoscut! Cântăreața a slăbit enorm

Nicoleta Guță a ajuns de nerecunoscut! Cântăreața a slăbit enorm

GALERIE FOTO (7) Nicoleta Guță a ajuns de nerecunoscut!

Nicoleta Guță a ajuns de nerecunoscut! Fiica lui Nicolae Guță s-a tranformat complet în ultima perioadă. Dacă în urma cu câțiva ani Nicoleta nu avea niciun stil, în prezent, artista a intrat în lumea divelor, apelând chiar și la estetician.

Nicoleta Guță a ajuns de nerecunoscut! Cântăreața a slăbit enorm

Nicoleta Guță, fiica celebră a lui Nicolae Guță, a slăbit foarte mult, fanii săi fiind șocați de aparițiile sale. Spre deosebire de perioada în care apărea alături de tatăl său, acum Nicoleta este extrem de schimbată. Blondina și-a pus ambiția să slăbească, în trecut luptându-se cu kilogramele în plus, și-a pus acid hialuronic în buze și și-a schimbat stilul vestimentar. Dar cu toate astea, talentul său nu s-a schimbat, și nici respectul pe care aceasta îl oferă fanilor săi. Recent, urmăritorii săi s-au întrebat dacă nu cumva Nicoleta suferă de vreo boală, din cauza căreia a slăbit foarte mult.

Ei bine, Nicoleta este sănătoasă, și se bucură de noua sa viață. Dar nici tatăl său nu a scăpat de îngrijorarea fanilor săi, după ce manelistul a slăbit zeci de kilograme. „Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am”, a spus, acum ceva timp, Nicolae Guță.

Revenind la Nicoleta Guță, aceasta a vorbit la un moment dat, despre perioada în care a slăbit enorm. Anul trecut fiica manelistului a recunoscut că și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, iar de atunci vedeta a slăbit 32 de kilograme. „Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am”, a spus, acum ceva timp, Nicolae Guță.

Drama Nicoletei Guță

Deși în prezent Nicoleta trăiește o viață frumoasă, alături de familia sa și de cei dragi, în urmă cu câțiva ani, aceasta a fost la cuțite cu propriul tată, Nicolae Guță. Nicoleta  și-a luat inima în dinți și a povestit în public prin ce chin a trecut în timpul căsniciei sale. Conform acesteia, manelistul obișnuia să o lovească, dar cu toate astea blondina a spus că nu vrea să-și judece tatăl. Conflictul dintre cei doi a început în perioada când Nicoleta a decis să divorțeze de soțul său, iar acest gest este interzis în etnia rromă. Faptul că aceasta a vrut să pună capăt abuzurilor, l-a enervat foarte mult pe manelist. Pe lângă faptul că a fost bătută de tatăl său, Nicoleta a fost teorizată și de soțul său. „Nu mă lăsa, pentru că era foarte gelos. Am fost împreună 18 ani, iar noi am avut o prietenie inițial și nu ne-au obligat părinții. Eu nu mi-am părăsit niciodată copiii, el nu mă mai lasă să îi văd. Într-adevăr în ultima vreme Andrei nu m-a mai agresat fizic, în schimb mă sună mereu şi mă înjură şi îmi trimite mesaje jignitoare„, declara Nicoleta Guță, în urmă cu șapte ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: