Redactia.ro
Home » Monden » Drama lui Nicolae Guță. Tragedia care i-a marcat viața manelistului

Drama lui Nicolae Guță. Tragedia care i-a marcat viața manelistului

Drama lui Nicolae Guță

Unul dintre cei mai talentați cântăreți de muzică de petrecere din România a trăit o adevărată dramă în urmă cu câțiva ani. Cu toate că fanii său credeau că artistul are o viață fără probleme, se pare că lucrurile stau altfel. Pentru prima oară, Guță a vorbit pentru prima oară despre probleme care i-au marcat viața.

Drama lui Nicolae Guță. Tragedia care i-a marcat viața manelistului

Nicolae Guță este unul dintre cei mai talentați și îndrăgit cântăreț de muzică de petrece din România. Manelistul a fost nevoit să muncească încă de la o vârstă fragedă pentru că tatăl său a murit , și a fost nevoit să câștige bani pentru a-și întreține familia. De asemenea, acesta s-a căsătorit la scurt timp și s-a maturizat mult mai devreme decât ar fi normal. „Eu la 14 ani am rămas fără tată. La 15, munceam cu târnăcopu şi lopata. M-am căsătorit la 14 ani jumate şi a trebuit să-mi asum rolul de soţ. Eu asa am fost educat de tatăl meu. Atunci când te numeşti ce te numeşti în casă, bărbat, şi porţi curea la pantaloni îţi revin şi nişte responsabilităţi”, a mai spus manelistul.

Mai mult, artistul a povestit că a trecut prin momente groaznice, iar la acel moment credea că nu va scăpa niciodată de ele. „Vitregiile vieţii m-au lovit, am trecut prin nişte etape în care nu am crezut că voi mai exista sau că nu voi mai avea puterea să merg mai departe sau pur şi simplu am zis aici este sfârşitul meu de la nişte ani foarte fragezi”, a spus Nicolae Guţă la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Nicolae Guță are 12 copii

Soția lui Guță, Cristina a născut un băiețel sănătos anul trecut. Cu toate că cei doi au fost la un pas de divorț, copilul i-a adus din nou împreună și în prezent își cresc copilul împreună. Micuțul a primit numele de Eden Nicolae. Manelistul a dat și o petrecere în cinstea fiului său. Nicolae are un istoric lung în ceea ce privește relațiile amoroase din viața sa. Acesta are nu mai puțin de 12 copii, cu șase femei diferite. Artistul a fost protagonistul mai multor scandaluri amoroase, având conflicte mari cu toate femeile din viața lui.

Primul copil la avut cu Mariana, prima soție a lui. Mai exact, cei doi și-au început relația la vârsta de 16 ani, iar cu toate că nu s-au căsătorit niciodată, aceștia au trăit împreună ca și când ar fi fost. Mariana i-a dăruit patru copii, pe Nicoleta, Marian Cosmin, Daniela și Nicușor. Cea de-a doua femeie din viața manelistului a fost Sorina Șerban, colega de breaslă cu care Guță a avut o relație. Artista i-a fost amantă din 1999 până în 2005, dar nu au avut împreună niciun copil. Următoarea a fost Narcisa, care l-a făcut tată pentru a doua oară. Totodată, acesta a avut o relație cu Beyonce de România, care i-a dăruit o fetiță. Ultima femeie care i-a pus capac manelistului este Cristina, cu care est împreună și în prezent. Astfel, Nicolae are șase copii recunoscuți, dar numărul real este de 12.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: