Redactia.ro
Home » Monden » Care este numele real al lui Nicolae Guţă? Şi acum îi este ruşine de el

Care este numele real al lui Nicolae Guţă? Şi acum îi este ruşine de el

Nicolae Guță

Nicoale Guță are o carieră îndelungată în muzică, fiind numit la un moment dat și „Regele manelelor”. Totuși, acesta nu este numele real al artistului, pentru că la naștere el avea alt nume, dar a decis să îl schimbe. Iată care este numele real al lui Nicolae Guță

Cum îl cheamă, de fapt, pe Nicolae Guță

Toți îl știm sub numele de Nicolae Guță, dar, de fapt, numele manelistului nu este acesta. Este doar un nume de scenă, care a devenit, ulterior, numele din buletin, pentru că artistul a decis să își schimbe numele.

Înainte de a fi „Guță”, manelistul era Nicolae Linguraru. Acest nume nu i-a plăcut deloc, motiv pentru care a decis să îl schimbe pentru totdeauna cu numele său de scenă.

Mai mult, el și-a făcut chiar și un tatuaj pe cap, cu numele său, lucru care a provocat o serie de reacții la acea vreme. Inclusiv Mircea Badea comenta acest lucru în cadrul emisiunii sale.

„Ghiciți ce a făcut Nicolae Guță? Și-a făcut un tatuaj pe cap. Este mult mai tare decât al lui Mike Tyson. Și-a tatuat numele. Nu există ceva mai tare pe pământ. Eu acum am aflat(…). E important dacă uiți cum te cheamă. Te uiți în oglindă”, a spus Mircea Badea.

Nicolae Guță a avut o copilărie grea. Ce dramă a suferit manelistul de mic

Nicolae Guță a rămas fără tată la doar 14 ani, astfel că a trebuie să muncească de mic ca să își întrețină familia, pentru că tot la această vârstă el s-a și căsătorit. Așadar, el a trebuit să își asume mai multe responsabilități.

„Eu la 14 ani am rămas fără tată. La 15, munceam cu târnăcopu şi lopata. M-am căsătorit la 14 ani jumate şi a trebuit să-mi asum rolul de soţ. Eu așa am fost educat de tatăl meu. Atunci când te numeşti ce te numeşti în casă, bărbat, şi porţi curea la pantaloni îţi revin şi nişte responsabilităţi”, a povestit manelistul.

Artistul mărturisea că a trecut prin perioade așa grele, încât a crezut că nici nu va mai reuși să treacă peste ele.

„Vitregiile vieţii m-au lovit, am trecut prin nişte etape în care nu am crezut că voi mai exista sau că nu voi mai avea puterea să merg mai depart  sau pur şi simplu am zis aici este sfârşitul meu de la nişte ani foarte fragezi”, a povestit Nicolae Guță.

Acum, Nicolae Guță nu mai este atât de mult în lumina reflectoarelor. Totuși, acest lucru se întâmplă doar pentru că este dedicat muzicii sale, și nu faptului că vrea să dispară din ochiul public. Mai mult, cântărețul declara că pentru el muzica e mai importantă decât familia.

„Nu am mai apărut pentru că nu îmi permite timpul, pentru că muzica, în spatele muzicii și în spatele succesului se ascunde o muncă extraordinară, cei care ne ascultă știu partea frumoasă. Muzica pentru mine e mai presus decât familia mea, muzica m-a făcut mult mai inteligent, m-a făcut să le văd pe toate cu alți ochi, cu altă inimă”, a declarat manelistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: