Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Oana Lis pentru soțul ei ajuns la 77 de ani, zi de zi? Puțini s-ar aștepta la asta

Ce face Oana Lis pentru soțul ei ajuns la 77 de ani, zi de zi? Puțini s-ar aștepta la asta

Ce face Oana Lis pentru soțul ei ajuns la 77 de ani

S-au cuplat în 1998, dar au ajuns în fața ofițerului de stare civilă de-abia în 2009. Relația lor a fost dintotdeauna controversată, dat fiind diferența de vârstă dintre cei doi, dar și a modului în care s-au cunoscut. Cu toate acestea, Oana și Viorel Lis au rezistat împreună de-a lungul anilor, iar mariajul lor este un exemplu de iubire și devotament. Recent, Oana a dezvăluit un secret din intimitatea lor, care i-a făcut pe mulți să-nțeleagă pe ce se bazează mariajul lor.

Ce face Oana Lis pentru soțul ei ajuns la 77 de ani

Deși zi de zi are de-a face cu răutăți în mediul online, și nu numai, care fac referire la natura relației dintre ea și Viorel, Oana Lis ține să demonstreze că îi poartă o iubire nemărginită soțului ei. Acesta din urmă a ajuns la o vârstă veritabilă și se confruntă cu probleme specifice, motiv pentru care Oana a ajuns să fie nu doar soția lui, ci și ajutorul în a se îngriji și supraviețui.

De curând, Oana a dezvăluit că ea îl îngrijește zilnic pe Viorel și că se preocupă întotdeauna de sănătatea și bunăstarea lui. În acest sens, ea îl spală pe picioare zilnic și are grijă ca problemele de sănătate să-i fie ținute sub control.

Oana Lis îl spală pe picioare pe Viorel Lis

Sătulă să fie jignită și acuzată pe nedrept în mediul online, Oana a dezvăluit acest secret din intimitatea cuplului său. „Facebook versus Realitate!!! Lumea de pe Fb- chiar oameni care nu m-au văzut niciodată în viața lor!

„Aia a lu Lis e o nenorocita care sta cu un moș, altceva nu a stiut sa faca, sta numai prin restaurante si nu are grija de el si abia așteaptă să moară…” …O AUD DE 20 ani…(pe stilul…Ea nu merită nimic, noi meritam ca noi suntem perfecți pe Fb cel putin… restul nu conteaza ca nu știe lumea daca nu postam…și putem să o judecăm…) Versus Realitate…Ii spăl ca o gheisa zilnic cu mare grija picioarele lui Vio pentru ca e diabetic si ma îngrijorez la orice zgarietura de-a lui…Și îi iau ptr picioarele lui creme mai scumpe decât pentru fata mea, jur!!! Hai sa judecăm mai puțin si sa ajutăm mai mult!”, este mesajul din mediul online al Oanei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: