Redactia.ro
Home » Știri » Ce face și cum arată Ghiță, ciobanul devenit celebru dintr-o reclamă. „Aici sunt la fel, dacă ies în oraș mă mai recunoaște lumea”

Ce face și cum arată Ghiță, ciobanul devenit celebru dintr-o reclamă. „Aici sunt la fel, dacă ies în oraș mă mai recunoaște lumea”

Sursa foto: Facebook

Ghiță, ciobanul care a devenit celebru în România datorită unei reclame, continuă să trăiască o viață simplă și modestă, deși faima l-a adus în atenția publicului. Pe numele său real Gheorghe Dănulețiu, Ghiță a mărturisit că, deși a trecut printr-o schimbare semnificativă în viață după apariția sa în reclame, meseria și pasiunea sa pentru oierit nu s-au schimbat deloc. A rămas același om dedicat muncii sale și valorilor tradiționale.

Cum a ajuns Ghiță celebru 

Totul a început în anul 2011, când un regizor străin a venit în România pentru a face un documentar despre transhumanța, un vechi obicei al păstorilor de a migra cu turmele de oi în căutarea pășunilor. În timpul filmărilor, Ghiță a captat atenția prin naturalețea și autenticitatea sa, devenind protagonistul unor cadre inedite. Imaginile filmate au ajuns ulterior la o agenție de publicitate care l-a contactat pentru o colaborare.

Astfel, Ghiță a devenit rapid cunoscut pe micile ecrane, dar faima dobândită nu i-a schimbat prioritățile și stilul de viață. Deși mulți oameni îl recunosc acum pe stradă și îl asociază cu imaginea din reclame, Ghiță continuă să fie cioban în comuna Jina, județul Sibiu, locul unde a trăit toată viața sa.

Ghiță a declarat că viața sa nu s-a schimbat prea mult în ultimii 13 ani, de când a devenit cunoscut. El continuă să trăiască simplu, lucrând zi de zi ca cioban. Această meserie îi aduce bucurie și împlinire, și nu își imaginează să facă altceva. În ciuda atenției mediatice, el rămâne atașat de tradițiile și obiceiurile locului, munca sa fiind o adevărată pasiune.

„În 2011 venise un domn care făcea un film despre transhumanță, apoi imaginile au ajuns și la o agenție. Nu s-a schimbat mult viața mea. Aici sunt la fel, dacă ies în oraș mă mai recunoaște lumea. Asta e viața mea, nu mă văd făcând altceva. Aici sunt sute, sunt mai multe oi decât berbeci. Cam în 15-16 octombrie plecam la Jina și mă întorceam în mai. Sper ca copiii să-mi calce pe urme.M-am mai necăjit de-a lungul timpului, dar e pasiunea mea” a dezvăluit Ghiță ciobanul în emisiunea Viața fără filtru, de la Antena Stars.

Cu toate acestea, faima sa a atras atenția multor oameni care l-au căutat pentru a-l cunoaște în persoană. Unele persoane chiar l-au vizitat la stână, curioși să vadă dacă imaginea sa este reală sau doar o fațadă creată pentru reclame.

Ghiță este căsătorit și are trei copii: Andrei, Georgiana și Alin

El speră că aceștia îi vor călca pe urme și vor continua tradiția oieritului. Deși a întâmpinat dificultăți de-a lungul timpului, Ghiță și-a menținut pasiunea pentru această meserie și crede că viitorul familiei sale este legat de tradițiile păstorilor români.

Deși pentru unii meseria de cioban poate părea dificilă sau chiar depășită de timpuri, Ghiță o privește cu mândrie și nu se rușinează de alegerea sa. „Asta e viața mea, nu mă văd făcând altceva,” a spus el cu încredere. Meseria de cioban i-a oferit nu doar o sursă de venit, ci și o legătură profundă cu natura și cu tradițiile locale.

Ghiță este respectat de comunitate pentru munca sa, iar faima dobândită prin intermediul reclamelor nu a făcut decât să îi sporească vizibilitatea și să aducă un plus de apreciere pentru această meserie. În localitatea sa din Jina, viața continuă să se desfășoare într-un ritm simplu, iar Ghiță este mulțumit de existența sa, chiar dacă recunoaște că uneori faima aduce și provocări.

Ghiță, ciobanul care a devenit celebru datorită unei reclame, continuă să trăiască o viață autentică și modestă. Deși a cunoscut faima și a apărut pe micile ecrane, viața lui nu s-a schimbat semnificativ. A rămas fidel meseriei sale de oier, bucurându-se de tradițiile locului și de munca sa zilnică la stână. Ghiță reprezintă un exemplu de simplitate și autenticitate, dovedind că succesul și faima nu schimbă neapărat valorile fundamentale ale unei persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: