Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Smiley în fiecare dimineața? De când a devenit tătic, artistul recurge la un gest surprinzător VIDEO

Ce face Smiley în fiecare dimineața? De când a devenit tătic, artistul recurge la un gest surprinzător VIDEO

GALERIE FOTO (2) Ce face Smiley în fiecare dimineața_

Ce face Smiley în fiecare dimineața? Gina Pistol și Smiley sunt cei mai fericiți, după ce în urmă cu câteva săptămâni au devenit părinți pentru prima oară. Viața celor doi s-a schimbat complet, iar obiceiurile zilnice pe care le aveau au dispărut complet odată cu venirea pe lumea a fiicei lor, Josephine Ana Maria. Artistul a vorbit în podcast-ul lui Mihai Morar despre noua sa viață, dar și cum se descurcă în rolul de tătic.

Ce face Smiley în fiecare dimineața? De când a devenit tătic, artistul recurge la un gest surprinzător VIDEO

Ce face Smiley în fiecare dimineața? Gina Pistol este femeia care l-a făcut cel mai fericit bărbat pe Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley. Prezentatoarea tv i-a dăruit artistului cea mai mare comoară din viața sa și anume pe Josephine Ana Maria, fiica celor doi. Pe 9 martie, Gina a adus-o pe lume pe micuța care a primit nota 10 la naștere din partea medicilor. După ce și-au adus „fetele” acasă, artistul se bucură de momentele pe care le petrece alături de fiica sa, mai ales că se află pentru prima dată în această situație. Invitat de Mihai Morar pe canalul său de Youtube, Smiley a vorbit despre noul său stil de viață. Celebrul artist a declarat că nu a programat această sarcină, dar consideră că a fost o adevărată minune, având în vedere că medicii au anunțat-o pe Gina că nu va putea avea copii, din motive medicale.

Smiley a declarat că de când a devenit tătic, in fiecare dimineață se uită cum se trezește Josephine. „Eu dimineața, mă uit cum se trezește și ea are un ritual de trezire…Nu știu, e prima oară când mă confrut cu asta, e prima oară când stau cu un bebeluș 24/24. Cumva, ritualul său de trezire pentru mine este un adevărat spectacol pentru că este extrem de expresivă. Când se trezește, începe să deschidă ochii ușor, se întinde, după care începe să facă toate fețele posibile„, a declarat emotionat Smiley.

De asemenea, artistul a povestit că deseori trăiește momente emoționante alături de fiica sa. „Avem momente când ne uitam unul la altul, ochi în ochi, eu așa am impresia și la un moment dat zâmbește. Nu cred că este ceva necontrolat. Eu cred că bebelușii simt lucruri”, a mai spus Smiley.

Ce piesă de-a lui Smiley îi liniștește pe copii

Iubitul Ginei Pistol a povestit că în timpul sarcinii avea grijă să-i pună muzică pentru a se acomoda cu sunetele. Ulterior, după ce s-a născut fiica sa, Smiley a încercat să o liniștească  cu ajutorul melodiei sale „Vals”, după ce mai mulți părinți i-au spus că și-au adormit copiii pe melodia sa.

Artistul este încântat de noua sa viață alături de iubita și fiica sa. „Mie și Ginei ni s-a întâmplat minunea astea, faptul că Gina a rămas gravidă și că a dus sarcina până la capăt. A fost un copil dorit dar nu planificat. Cumva a venit într-un moment în care eu eram în pauză și cumva am timp să trăiesc fiecare etapă„, a mai spus artistul. În ceea ce privește relația sa cu Gina Pistol, cântărețul a spus că fiecare moment s-a produs natural fără a avea prea mari așteptări, iar în prezent nu-și mai poate vedea viața fără ea și fără fiica sa, Josephine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: