Redactia.ro
Home » Monden » Smiley, propus pentru trupa Akcent. Pe cine ar fi înlocuit

Smiley, propus pentru trupa Akcent. Pe cine ar fi înlocuit

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști din țară, în momentul de față. Cântărețul s-a făcut remarcat în industria muzicală prin trupa Simplu, compusă din CRBL, Piticu, Bebico,  Francezu,  Omu’ Negru și Tazman. Însă, puțini știu faptul că Smiley a fost recomandat pentru a face parte din trupa Akcent. Iată pe cine ar fi înlocuit dacă ar fi acceptat propunerea.

Smiley, propus pentru trupa Akcent. Pe cine ar fi înlocuit

Smiley a avut posibilitatea să se remarce în lumea muzicii prin trupa Akcent și nu Simplu, așa cum s-a întâmplat. La începutul anilor 2000, Adi Sînă l-a întrebat pe CRBL dacă știe o persoană cu o voce bună, iar acesta i-a spus de Smiley. Însă, și cei din trupa Simplu aveau nevoie de un solist, așa că Smiley nu a mai fost cooptat în Akcent.

„Trupa Akcent s-a format cam în acelaşi timp când am venit eu la Simplu. La un moment dat, Adi Sînă l-a întrebat pe CRBL dacă ştie pe cineva cu o voce bună. CRBL s-a gândit la mine, dar, în acelaşi timp, şi ei au avut nevoie de un solist. Aşa că am ajuns la Simplu”, spunea Smiley, acum ceva timp la PROFM.

Când trupa Akcent nu era încă lansată, avea deja trei membri Adrian Sina, Marius Nedelcu si Sorin Brotnei, iar aceștia mai căutau un alt băiat. Au avut de ales între Smiley, pe atunci un tânăr talentat din Pitești si Mihai Gruia, din Bucuresti. Iată că balanța s-a înclinat în favoarea acestuia din urmă. Trupa a făcut furori cu melodiile pe care le lansa. În anul 2013, între cei patru membri au apărut unele disensiuni și așa proiectul lor s-a destrămat. Fiecare a luat-o pe căi separate, doar Adi Sînă a mai rămas constant în lumea muzicii.

akcent

Colegii de la Simplu l-au ”botezat” pe artist Smiley

În ceea ce-l privește pe Smiley, odată ce a intrat în trupa Simplu a trebuit să învețe și să danseze. Multe dintre piesele lor aveau coregrafii. De altfel, datorită atitunii sale joviale, Andrei Tiberiu Maria pe numele real, a primit porecla Smiley care a devenit, de fapt, și nume de scenă. Cinci albume a lansat Smiley alături de cei de la Simplu.  Oare știi (2002), Zece (2004), RMX Simplu (2006), Simplu Best Of (2006), Oficial îmi merge bine (2006). Cu timpul, Smiley a optat pentru o carieră solo, iar Simplu s-a destrămat. Asemeni celor de la Akcent, fiecare membru a ales drumuri diferite în viață.

Ce fac azi foștii colegi ai lui Smiley. Din ce trăiesc membrii trupei Simplu - IMPACT

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: