Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt părinții lui Smiley și cu ce se ocupă aceștia. Tatăl artistului s-a împotrivit carierei muzicale

Cine sunt părinții lui Smiley și cu ce se ocupă aceștia. Tatăl artistului s-a împotrivit carierei muzicale

Cine sunt parintii lui Smiley

Smiley (38 ani) este unul dintre cei mai iubiți artiști din țară. De câteva săptămâni se bucură și de rolul de tătic, după ce iubita lui, Gina Pistol, a adus-o pe lume pe micuța Josephine. Ca să ajungă un cântăreț profesionist și consacrat, lui Smiley alături i-au fost de-a lungul timpului părinții. Deși tatăl nu prea a fost de acord cu o carieră în muzică, în cele din urmă nu s-a mai împotrivit. Iată cum arată părinții lui Smiley și ce meserii au.

Cine sunt părinții lui Smiley și cu ce se ocupă aceștia. Tatăl artistului s-a împotrivit carierei muzicale

Andrei Maria este numele real al lui Smiley și s-a născut pe 27 iulie 1983 în Pitești într-o familie de patru membri. Asta pentru că artistul mai are și un frate. Încă din copilărie Smiley s-a visat pe marile scene ale lumii și a avut susținerea părinților. Tatăl s-a opus puțin, dar apoi i-a văzut talentul fiului și nu a mai avut ce să-i reproșeze. Iată cum arată familia lui Smiley!

smiley-parinti-frate

Tatăl lui Smiley a fost pilot de avion în Ministerul Apărării Naționale, iar mama lui a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești. Mai târziu, tatăl lui Smiley a devenit director la o fabrică de pâine de la Cernica, iar mama cântărețului a preluat în grijă noul studio al fiului, dar și noua casă de discuri HaHaHa Production. Ambii părinți s-au ocupat în totalitate de buna creștere a lui Andrei Maria.

smiley-mama-tata

„Am mancat bataie cu cureaua cand eram mic. Eram un copil foarte neastamparat si faceam o gramada de nazbatii. Evident ca trebuia sa fiu corectat in vreun fel. Nu stiu daca este cea mai buna metoda, dar la mine a dat rezultate”, a declarat artistul în urmă cu ceva timp.

Cine este fratele lui Smiley

Filip este fratele renumitului interpret și îi seamănă leit. Filip a terminat Facultatea de Construcții și a contribuit și el la amenajarea studioului solistului. Smiley este recunoscător părinților pentru ceea ce este astăzi.

smiley-familie

„Datorita lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost intotdeauna de acord cu ceea ce am vrut si vreau sa fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord sa ma apuc de cantat in formatia Simplu.Probabil ca asta m-a si motivat. Fara sa-si dea seama, ei ma motiveaza tot timpul. Chiar si cand si-au propus sa ma descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei”, a mai spus Smiley despre părinții lui într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: