Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a răcit relația dintre Smiley și Velea. Ce i-a ascuns Alex prietenului său

De ce s-a răcit relația dintre Smiley și Velea. Ce i-a ascuns Alex prietenului său

GALERIE FOTO (8) De ce s-a răcit relația dintre Smiley și Velea.

De ce s-a răcit relația dintre Smiley și Velea. În urmă cu mai bine de 10 ani, Alex Velea și Smiley erau cei mai buni prieteni. Proaspătul tătic l-a ajutat pe iubitul Antoniei să avanseze în carieră. Cu toate astea, se pare că Velea a comis-p grav față de cel care i-a acordat cea mai mare încredere. Alex Velea i-ar fi ascuns lui Smiley faptul că este într-o relație cu Antonia, iar acest lucru l-a mâhnit foarte mult pe iubitul Ginei Pistol. Cum a fost, de fapt, situația?

De ce s-a răcit relația dintre Smiley și Velea. Ce i-a ascuns Alex prietenului său

De ce s-a răcit relația dintre Smiley și Velea. Celebrul artist Smiley a fost cel care l-a ajutat pe Alex Velea să ajungă în topurile muzicale din țară. Iubitul Ginei Pistol a avut încredere că Velea are potențial și a fost alături de el în toate situațiile. Pentru a-și arăta fraternitate pentru prietenul său, Alex și-a făcut un tatuaj pe braț cu chipul lui Smiley. Cei doi erau împreună peste tot, dar relația dintre ei nu mai e ce a fost. Cu toate că între ei nu a avut loc o ceartă, vinovatul moral al rupturii prieteniei dintre Velea și Smiley ar fi fost Antonia.

Se pare că Velea nu a considerat necesar să-i spună și lui Smiley de relația pe care o avea cu Antonia, prezentatorul tv aflând din presă și de la ceilalți artiști despre acest lucru. “ Smiley n-a avut habar despre povestea lor de amor si nu se astepta ca Alex sa ii ascunda. Chiar s-a plans in repetate randuri ca a aflat ultimul in contextul in care ei erau de nedespartit. A fost uimit si a zis ca Velea s-a schimbat mult in ultima perioada ”, a povestit în urmă cu ceva timp o sursa din lumea artistilor. Mai mult, Smiley nu ar fi fost de acord cu relația lui Velea cu Antonia, sfătuinu-l pe acesta să se despartă de ea. “La acea vreme, ALex Velea era căsătorit cu Ana, fosta lui soție. Spune ca le iubeste pe amandoua, si pe sotia lui, si pe Antonia si ca ii e greu sa ia o decizie ”, a mai declarat aceeasi sursă.

Alex Velea s-a retras din HaHaHa Production

După ce și-a oficilizat relația cu Antonia și a divorțat de Ana, pentru Alex a urmat o perioadă tensionată, plină de schimbări. Acesta a părăsit casa de discuri Hahaha Production, pe care Smiley o deținea. Astfel, cu acest pas Velea a decis să pună bazele propriului proiect, numit Golden Boy Society.

Nici după ce a ales să meargă pe drumul lui, Alex nu a mai dorit să mai păstreze aceeași legătură cu Smiley. Conform unor surse, cântărețul refuza să-i mai răspundă la telefon lui Andrei, alias Smiley, acesta hotărând să se distanțeze din cauza atitudinii lui Alex. În prezent, fiecare are propria familie, iar Smiley doar ce a intrat în rândul tăticilor, după ce iubita sa, Gina Pistol a adus-o pe lume pe fiica lor, Jacqueline Ana Maria. De cealaltă parte, Antonia i-a dăruit doi băieți minunați lui Alex.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: