Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are, de fapt, Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei. Artistul a spus adevărul: „Nu există…”

Ce relație are, de fapt, Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei. Artistul a spus adevărul: „Nu există…”

GALERIE FOTO (5) Ce relație are, de fapt, Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei.

Ce relație are, de fapt, Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei. Alex Velea are o relație de mulți ani cu celebra artistă Antonia, iar împreună cu doi băieți minunați, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică din prima căsnicie, Maya, care locuiește cu tatăl său, în Italia. Cu toate astea, micuța merge de multe ori în vizită la mama sa, dar multă lume s-a întrebat ce relație are aceasta cu Alex Velea. Artistul a spus adevărul despre fiica iubitei sale.

Ce relație are, de fapt, Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei. Artistul a spus adevărul: „Nu există…”

Ce relație are, de fapt, Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei. Alex Velea și Antonia sunt unii dintre cei mai apreciați artiști din România, iar mulți oameni nu le-au dat șanse relației de dragoste pe care o trăiesc, dar se pare că cei doi se iubesc și își doresc extrem de mult să se căsătorească. Cu toate că nu s-au căsătorit legal, Antonia și Alex și-au întemeiat deja o familie, având doi copii, pe Akim și Dominic. De asemenea, artista mai are o fiică, Maya, din căsnicia anterioară cu Vincenzo Castellano. De-a lungul timpului, au apărut multe semne de întrebare referitoare la relație dintre Maya și Alex Velea. În prezent, fiica Antoniei locuiește cu tatăl său în Italia, dar micuța o vizitează des pe mama sa. Alex Velea a vorbit pentru prima oară despre relația pe care o are cu Maya, fiica Antoniei.

Conform acestuia, și-a dorit foarte mult ca Maya să-l accepte nu ca pe un tată, ci ca pe un prieten și se pare că acest lucru s-a întâmplat. Alex susține că se înțelege foarte bine cu Maya, iar Akim și Dominic sunt nerăbdători să-și vadă sora. „Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantina. Abia așteptam să mergem să o vedem pe Maya. Băieții mereu vorbesc de ea. Nu există cazuri în care să nu amintească de sora lor. Toți abia așteptam să o vedem. O simt ca pe copilul meu și mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte ca pe un prieten mai mare. Sunt fericit că avem genul ăsta de relație și că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie. Am făcut față cu brio și sunt mulțumit de asta”, a declarat artistul.

Alex Velea, probleme pe plan profesional

Alex Velea este împlinit pe plan personal, dar pe plan profesional, artistul se confruntă cu probleme majore. Se pare că muzica sa continuă să aibă multe vizualizări pe Youtube și să fie ascultată de oameni, dar nu și la radio. Astfel, cântărețul își pune multe semne de întrebare cu privire la acest lucru. „De când m-am combinat cu nevastă-mea și mi se pare că am fost cumva pedepsit şi mi s-a părut că am fost, şi eu şi ea (…) ne-au băgat aşa într-un con de umbră sau şi-au dorit să ne bage. Din 2015, după „Din vina ta” nu m-au mai dat cu nimic.M-au dat puţin cu „Defectul tău” sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul „Din vina ta”, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoţi o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă”, a declarat Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: