Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea, supărat că muzica sa nu mai este promovată. Ce părere are artistul despre această situație: „De când m-am combinat cu nevastă-mea…”

Alex Velea, supărat că muzica sa nu mai este promovată. Ce părere are artistul despre această situație: „De când m-am combinat cu nevastă-mea…”

GALERIE FOTO (6) Alex Velea, supărat că muzica sa nu mai este promovată

Alex Velea, supărat că muzica sa nu mai este promovată. Deși în urmă cu câțiva ani, Alex Velea era unul dintre cei mai doriți artiști din România, în ultima vreme, artistul a stat departe de lumina reflectoarelor. Motivul este faptul că se simte nemulțumit de cum evoluează cariera sa, considerând că visul său de a face muzică bună, nu mai evoluează. Totodată, artistul crede că relația pe care o are cu Antonia, ar fi responsabilă de această situație.

Alex Velea, supărat că muzica sa nu mai este promovată. Ce părere are artistul despre această situație: „De când m-am combinat cu nevastă-mea…”

Alex Velea, supărat că muzica sa nu mai este promovată. Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, iar în urmă cu câțiva ani, făcea senzație în industria muzicală. Se pare că succesul său nu mai este același și în prezent, iar acest lucru îl spune chiar el. Deși scoate hit după hit, toți care care îl promovau în urmă cu câțiva ani, l-au uitat acum. Alex Velea a declarat că este nemulțumit de evoluția carierei sale muzicale, și consideră că atât el, cât și Antonia sunt victimele eșecului.

Invitat într-un podcast, Alex Velea a vorbit despre cariera sa, dar și despre faptul că este foarte supărat pe faptul că muncește din greu, dar munca lui nu este apreciată de fani. Cu toate că sunt oameni care îl susțin, tot nu ajunge să fie promovat așa cum se întâmplat în urma cu câțiva ani. Tot artistul a precizat că în aceeași situație se află și iubita sa, Antonia. Conform acestuia, întreaga situație s-ar fi schimbat în momentul în care cei doi și-au oficializat relația și au adus pe lume primul copil. „De când m-am combinat cu nevastă-mea și mi se pare că am fost cumva pedepsit şi mi s-a părut că am fost, şi eu şi ea (…) ne-au băgat aşa într-un con de umbră sau şi-au dorit să ne bage. Din 2015, după „Din vina ta” nu m-au mai dat cu nimic.M-au dat puţin cu „Defectul tău” sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul „Din vina ta”, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoţi o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă”, a declarat Alex Velea.

Cu s-au fotografiat Alex Velea și Antonia alături de copiii lor

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar de fiecare dată au reușit să facă față problemelor. Cu toate că nu mai au succesul de odinioară pe plan muzical, cei doi au o familie frumoasă.

Alex și Antonia au împreună doi băieți, iar artista are o fetiță din căsnicia anterioară. Recent, cei doi îndrăgostiți au postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, în care apare împreună cu copiii lor. De fiecare dată când este întrebat ce relație are cu Maya, Alex Velea a spus că nu face nicio diferențâ între ea și băieții săi, fiind cu toții o familie. De curând, artistul a precizat că vor să facă pasul cel mare în relația lor, dar până atunci se vor condisera oricum o familie.

Alex Velea si Antonia impreuna cu copiii sai
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: