Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă: ”Nu vrem să mai trăim în concubinaj”

Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă: ”Nu vrem să mai trăim în concubinaj”

GALERIE FOTO (2) Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă: ”Nu vrem să mai trăim în concubinaj”

Alex Velea și Antonia și-au făcut în sfârșit planuri de nuntă! Artistul a făcut primele declarații despre viitoarea căsătorie. 

Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă

Alex Velea este nerăbdător ca mama copiilor săi să devină soția lui cu acte în regulă. Aceștia trăiesc de peste 7 ani în concubinaj, iar acum au reușit să-și rezolve toate problemele și să organizeze marele eveniment.

Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă! Antonia a reușit să divorțeze, în sfârșit, de tatăl fetiței sale și acum nu mai au nici un obstacol pentru a face pasul cel mare. Astfel, Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă în cadrul unei emisiuni TV. Acesta a dezvăluit că atât el, cât și Antonia, își doresc o nuntă cu mulți invitați, ceea ce nu este posibil în acest moment.

”O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a spus Alex Velea.

Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă: ”Nu vrem să mai trăim în concubinaj”

Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă! Mai mult, potrivit unor surse din anturajul celor doi artiști, aceștia vor să facă nunta în vara acestui an.

”Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au declarat apropiați ai cuplului.

Cum arată nunta perfectă în viziunea Antoniei

Antonia a vorbit la un moment dat despre cum arată nunta perfectă în viziunea sa, mărturisind atunci că încă nu i-a fost cerută mâna. Cel mai probabil inelul de logodnă va fi primit curând, la fel și marele eveniment care le va lega destinele pe vecie.

”Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine. Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie extraordinară”, declara Antonia în urmă cu un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: