Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea vrea să facă nuntă! Când are în plan s-o ceară de soție pe Antonia

Alex Velea vrea să facă nuntă! Când are în plan s-o ceară de soție pe Antonia

GALERIE FOTO (4) Alex Velea vrea să facă nuntă! Când are în plan s-o ceară de soție pe Antonia

Alex Velea vrea să facă nuntă! Artistul a anunțat la o emisiune TV când are de gând să o ceară de soție pe frumoasa Antonia. 

Alex Velea vrea să facă nuntă

Alex Velea și Antonia trăiesc o poveste de dragostea de șapte ani. Au deja doi copii împreună și se iubesc necondiționat, însă până acum nu s-a pus problema de o nuntă. Cei doi au intrat în această relația cu un trecut mai tumultos, care a făcut să prelungească marele eveniment.

La sfârșitul anului trecut, Antonia a reușit să divorțeze oficial de tatăl fetiței ei. Ea și partenerul ei de viață, Alex Velea, au așteptat mulți ani acest moment pentru a se căsători cu acte, în condițiile în care formează deja o familie.

Alex Velea vrea să facă nuntă! Când are în plan s-o ceară de soție pe Antonia

Acum, că lucrurile s-au rezolvat, cântărețul este pregătit să facă nunta chiar anul acesta, dacă situația epidemiologică din țară o să-i permită. Alex Velea a fost în platoul Xtra Night Show și a vorbit despre planurile lui de viitor. Pe lângă proiectele muzicale, artistul are de gând s-o facă pe Antonia soția lui cu acte în regulă.

”O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a afirmat Alex Velea, la Xtra Night Show.

Alex Velea vrea să facă nuntă! Când are în plan s-o ceară de soție pe Antonia

Alex Velea și familia lui au avut COVID-19

Pandemia de coronavirus nu l-a afectat doar la nivelul carierei. Alex Velea a recunoscut că el și întreaga familie au avut COVID-19. Antonia, copiii și părinții artistului au fost infectați.

”Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară. M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit. Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii și părinții mei”, a dezvăluit el.

Alex Velea vrea să facă nuntă! Când are în plan s-o ceară de soție pe Antonia

De asemenea, întrebat dacă vrea să se vaccineze, artistul a spus că o să facă acest lucru ”dacă e nevoie”. Deocamdată, se bazează pe imunitatea câștigată după vindecare, el fiind diagnosticat în decembrie, anul trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: