Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-au schimbat Smiley și Gina de când au devenit părinți. Ce au observat internauții

Cum s-au schimbat Smiley și Gina de când au devenit părinți. Ce au observat internauții

GALERIE FOTO (4) Cum s-au schimbat Smiley și Gina de când au devenit părinți

Cum s-au schimbat Smiley și Gina de când au devenit părinți. Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, după ce fetița lor a venit pe lume în urmă cu câteva săptămâni. Ei bine, viața celor doi s-a schimbat, iar artistul muncește de dimineața până seara, iar seara se întoarce acasă la fetele lui. Internauții au observat că Smiley a slăbit de când iubita lui a născut, semn că această perioadă este destul de agitată pentru el.

Cum s-au schimbat Smiley și Gina de când au devenit părinți. Ce au observat internauții

Cum s-au schimbat Smiley și Gina de când au devenit părinți. Pe data de 9 martie, Gina Pistol a adus-o pe lume pe fiica sa și a lui Smiley. Nașterea lui Jacqueline Ana Maria le-a schimbat viața celor doi îndrăgostiți, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Internauții au observat că Smiley a slăbit vizibil, semn că această perioadă este una stresantă pentru el. Gina Pistol este în culmea fericirii, pentru că doctorii i-au spus că nu va aduce pe lume un copil, din cauza unor probleme medicale.

Prezentatoarea tv nu are bonă, așa că se ocupă permanent de fiica sa, dar și iubitul ei care se implică pe cât de mult îi permite timpul. Jacqueline le-a schimbat celor doi toate obiceiurile. Atunci când iese din casă, Smiley se împarte între vila pe care o are în Cernica, studioul muzical și platourile de televiziune. Artistul a fost surprins în timp ce se grăbea să meargă la radio și se poate observa că noul tătic a slăbit foarte mult.

Cum s-au cunoscut Gina și Smiley

Deși fac parte din showbiz-ul românesc de ani buni, Smiley și Gina Pistol s-au cunoscut la concertul lui Damian Drăghici, iar de atunci au rămas împreună. Cert este faptul că iubirea dintre cei doi este foarte mare, iar dovada este micuța Jacqueline. „Se ştiu de mulţi ani, însă abia la concert s-a lăsat cu sentimente, ca să zic aşa. Gina şi prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă şi Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa «Domnişoară, domnişoară». După concert s-a întâmplat magia între Ginuţa şi Smiley şi chiar se iubesc mult. Nu locuiesc împreună, dar e aceeaşi treabă, pentru că ea mai mult stă la el. Gina e o tipă foarte mişto, nu prea ai cum să nu o iubeşti. Oricum, toţi prietenii lor ştiu despre relaţia asta, însă ei nu vor să vorbească public”, povestea o persoană din anturajul lor.

Cu toate că sunt împreună de mai bine de trei ani, Gina și Smiley au preferat să-și trăiască dragostea departe de ochii curioșilor. În urmă cu un an, artistul a recunoscut oficial că este împreună cu prezentatoarea tv. Și în cazul sarcinii, cei doi au ales să nu spună nimic până nu erau siguri că totul este în regulă, din punct de vedere medical. Din cauza presiunii mediatice, Gina Pistol și Smiley au postat un clip video pe Youtube în care au declarat că vor deveni părinți, surprinzându-i pe fanii lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: