Redactia.ro
Home » Monden » Ce face un patron din România când ajunge la „sapă de lemn”? Vinde un Lamborghini Urus, cu 300.000 euro

Ce face un patron din România când ajunge la „sapă de lemn”? Vinde un Lamborghini Urus, cu 300.000 euro

Paul Nicolau, zis şi Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a decis să vândă una dintre maşinile sale, un Lamborghini Urus, cu 300.000 euro, după ce ANPC i-a închis mai multe ocaluri.

Antreprenorul susţine, în schimb, că a avut numai de câștigat după ce instituția i-a închis temporar trei restaurante din lanțul „Taverna Racilor”.

A anunțat inaugurarea unei locații la Cluj

Pescobar a „inundat” internetul cu imagini de la redeschiderea restaurantului Taverna Racilor din Timișoara și a anunțat inaugurarea unei noi locații la Cluj-Napoca.

„Anunţ de vânzare Urus. Pescobar, unic proprietar, Urus 14.000 km, atât s-a putut. Avionul de pe lume. Cu tot cu laptop, cu tot cu secret, cu tot cu icoane de la Athos. Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea, dă urât după aia”, sună anunţul de vânzare postat de Pescobar pe TikTok.

Patronul de la Taverna Racilor şi-a achiziţiont bolidul în noiembrie 2022 şi l-a și botezat, în stilul lui, „pescomobilul”.

Mulţumeşte pentru reclamă

Omul de afaceri a mai zis că a reușit să „aterizeze” în picioare, datorită promovării gratuite de care a beneficiat în ultima perioadă.

„Vreau să mulțumesc tuturor televiziunilor care m-au ajutat în zilele astea să-mi cresc brand awareness-ul (notorietatea brandului – n. red.). 70.000 de noi followeri am acumulat pe TikTok, atât s-a putut, e bine rău de tot. Și pe Instagram vreo 5.000.

Bine rău de tot. Tot ce vreau e… plecăciune, mersi mult de tot. Mă costa mult să fac reclama asta, așa că m-ați ajutat. Mersi frumos”, a spus afaceristul pe Instagram.

Reamintim că inspectorii ANPC au suspendat actitivatea restaurantelor Taverna Racilor din Timișoara, București și Snagov și au aplicat sancțiuni dure.

Inspectotii au găsit mizerie și sute de kilograme de pește și fructe de mare depozitate în condiții improprii, spații frigorifice și congelatoarele care nu aveau elemente de identificare-caracterizare și produse care depășiseră termenul-limită de consum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: