Redactia.ro
Home » Știri » Ce făcea prințul Harry în timp ce fratele său, prințul William a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ce făcea prințul Harry în timp ce fratele său, prințul William a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ce făcea prințul Harry în timp ce fratele său, prințul William a fost testat pozitiv cu COVID-19

Prințul William a fost diagnosticat cu coronavirus în luna aprilie, dar se pare că acesta a decis să nu anunțe acest lucru pentru a nu-și îngrijora compatrioții. Conform surselor anonime, prințul ar fi avut dificultăți respiratorii, simptom specific infectării cu COVID-19.

Prințul William a fost testat pozitiv cu coronavirus în aprilie

Conform The Sun, prințul William al Marii Britanii a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în aprilie 2020, dar a ales să nu anunțe acest lucru pentru a nu-i îngrijora pe compatrioții săi. Ducele de Cambridge ar fi avut probleme cu respirația din cauza infectării cu COVID19. Se pare că prințul William ar fi contractat virusul în aceeași perioadă în care prințul Charles, tatăl lui a confirmat că are COVID19. De asemenea, în aceeași perioadă, prim ministrul Boris Johnson, anunța că are coronavirus.

Prințul William a decis să ascundă acest lucru pentru a nu-și speria compatrioții, care ar fi putut să producă panică în întreaga lume. Fiul cel mare al moștenitorului tronului britanic a fost tratat de medicii familiei regale, fiind în izolare, pe durata căreia și-a păstrat toate angajamentele oficiale, participând prin telefon și videoconferințe.

Prințul Harry și Meghan, decizie în plină criză de pandemie

În timp ce fratele său se lupta cu virusul nemilor, Prințul Harry și Meghan au decis să se implice activ în lupta împotriva coronavirusului. Așadar, ducii de Sussex se numără printre persoanele voluntare care duc mâncare bolnavilor aflați în stare critică.

Cu toate că au un copil mic acasă, cei doi au decis să facă acest gest caritabil în plină pandemie de coronavirus. Richard Ayoub, directorul executiv al proiectului Angel Food, cei doi l-au contactat pentru a-și oferi seviciile după ce au aflat că șoferii care transportau mâncarea, erau deja depășiti de numărul mare de cazuri de COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: