Redactia.ro
Home » Știri » Ce făcuse șoferul SPP cu câteva minute înainte de accidentul mortal. Familia sa este în stare de șoc

Ce făcuse șoferul SPP cu câteva minute înainte de accidentul mortal. Familia sa este în stare de șoc

Un accident grav a avut loc joi dimineață, pe Șoseaua Progresului din București, în urma căruia un șofer al Serviciului de Pază și Protecție (SPP) și-a pierdut viața după ce autoturismul său a fost lovit de un tramvai. Șoferul de 39 de ani efectua un viraj la stânga fără să se asigure, fiind izbit violent de tramvai. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost proiectată într-un stâlp și s-a rupt în două. Vatmanul nu a putut evita coliziunea, în ciuda frânării de urgență.

Gestul șoferului SPP înainte de accident

Surse apropiate au relatat că, înainte de tragedie, șoferul își lăsase cei doi copii la școală. În ciuda șocului creat de acest gest rutinar, soarta a fost nemiloasă câteva minute mai târziu. Soția victimei trecuse recent printr-un alt incident traumatizant, fiind martora unei tentative de incendiere la locul de muncă, cu doar trei zile înainte de accident. Familia, marcată de aceste două evenimente tragice în scurt timp, este acum devastată.

Martorii oculari au declarat că în acea zonă, mulți șoferi obișnuiesc să ignore regulile de circulație în încercarea de a evita ambuteiajele. Poliția a ajuns la fața locului, a deschis o anchetă și a testat vatmanul pentru consum de substanțe interzise, care ar putea să fi influențat accidentul. Vatmanul a prezentat o rețetă medicală pentru un tratament ce conținea substanțe detectabile în sânge. Rezultatele analizelor urmează să clarifice dacă acestea i-au afectat capacitatea de a conduce tramvaiul.

Traficul și măsurile luate după accident

Incidentul a avut un impact major asupra traficului din București, blocând circulația tramvaielor pe șase linii importante. Societatea de Transport București (STB) a pus la dispoziție autobuze pentru a prelua călătorii afectați de această situație. Autoritățile recomandă șoferilor să respecte regulile de circulație, mai ales în zonele aglomerate și în apropierea liniei de tramvai, pentru a preveni alte astfel de tragedii.

În această dimineață, în jurul orei 07:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe șos. Progresului din sectorul 5. Din informațiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe șos.

Progresului dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei, ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeași direcție. În urma accidentului de circulație conducătorul autovehicului a rămas încarcerat, iar după extragere prezenta leziuni incompatibile cu viața.”, au spus reprezentanții ISU.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: