Redactia.ro
Home » Monden » Ce frumoasă este fiica cea mică a lui Liviu Vârciu! Anastasia îi seamănă leit artistului

Ce frumoasă este fiica cea mică a lui Liviu Vârciu! Anastasia îi seamănă leit artistului

GALERIE FOTO (2)

Liviu Vârciu este un tătic extrem de mândru! Fetița lui Liviu Vârciu a crescut și acum topește inimile tuturor! Iată cum arată acum micuța, artistul a postat o poză cu ea.

Anastasia, fiica cea mică a lui Liviu Vârciu, îi seamănă leit artistului! Vedeta Tv a postat o poză cu micuța, care a adunat în timp record peste 20 de mii de aprecieri! Liviu Vârciu a postat o poză cu fiica cea mică, iar toți urmăritorii lui au reacționat cu bucurie la imaginea cu micuța care acum are părul lung!

„Prințesa mea”, a scris Liviu Vârciu la descrierea pozei cu fetița sa Anastasia. Însă ce poate observa oricine este că micuța seamănă leit cu artistul, așa cum mulți au ținut să precizeze.

Extrem de mândru de frumoasa familie pe care o are, Liviu Vârciu nu a ratat nicio ocazie pentru a se mândri cu micuța lui Anastasia! Însă Anda Călin a născut din nou anul trecut, de data aceasta a adus pe lume un băiețel. Așadar, toată lumea se așteaptă la poze și cu cel mic!

Liviu Vârciu și Anda Călin, despărțiți după botezul fiicei lor

Însă se pare că Liviu Vârciu nu are prea mare noroc în dragoste. Vedeta TV s-a despărțit de Anda Călin, la două luni de la petrecerea de botezul fetiței lor și după un an și jumătate de relație, potrivit celor de la Click.

„Dragi prieteni, așa cum mă știți, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț că eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știți și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună. Vă pup și vă iubesc!”, a anunțat Liviu la vremea respectivă, pe Instagram.

Se pare însă că cei doi au reușit să treacă peste orice problemă, iar în prezent au împreună un băiețel.

Liviu Vârciu are și o fiică de 16 ani

Liviu Vârciu mai are o fiică, Carmina, în vârstă de 16 ani, din relația cu Ami Teiceanu, iubita din tinerețe a artistului. Carmina locuiește în acest moment împreună cu mama ei, la Arad. Liviu și Carmina par să aibă o relație extrem de bună.

Asta se poate înțelege din postările pe rețelele de socializare. În urmă cu ceva timp, vedeta și-a scos fiica în club și nu a ratat ocazia să se laude pe Internet cu fapta sa.

”A venit vremea când sunt cu fata mea în club! Am îmbătrânit”, a scris Liviu la vremea respectivă pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: