Redactia.ro
Home » Știri » Ce gânduri are Adriana Bahmuţeanu după ce s-a logodit: „Dacă aș avea o putere, aș face și zece”

Ce gânduri are Adriana Bahmuţeanu după ce s-a logodit: „Dacă aș avea o putere, aș face și zece”

Ce gânduri are Adriana Bahmuţeanu după ce s-a logodit: „Dacă aș avea o putere, aș face și zece”

Adriana Bahmuţeanu s-a măritat cu George Steven, dar lucrurile nu vor rămâne aici. Ea una are planuri cu cel pe care l-a ales după despărțirea recentă de cântăreţul grec Nikos Papadopoulos. Iată ce declarații a făcut aceasta și despre ce e vorba.

Ce gânduri are Adriana Bahmuţeanu după ce s-a logodit: „Dacă aș avea o putere, aș face și zece”

Adriana Bahmuţeanu și afaceristul american George Steven s-au cunoscut în urmă puțin timp, iar acum câteva zile au mers la biserică să se logodească. Nu s-au grăbit, spun ei. E vorba de iubire.

„Nu am avut emoții. Am zis că unul dintre noi trebuie să se țină tare și fără emoții. Până acum a mers totul bine”, a declarat George Steven. Tot el a mai spus: „Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte”.

„Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars, în exclusivitate.

Cei doi își doresc să devină părinți.

„Asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic”, conform sursei menționate.

Adriana Bahmuțeanu are doi copii alături de Silviu Prigoană, Eduard și Maximus. Logodnicul ei are și el un copil. A declarat că mama băiatului lui a decedat la trei luni după ce l-a născut, conform interviului pentru Antena Stars. George trăieşte în Statele Unite din 1999 și lucrează în imobiliare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: