Redactia.ro
Home » Monden » Ce gest a făcut Enrique Iglesias pe scena din Craiova! Fanele, date pe spate: „Fă-mă, Doamne, scena!” VIDEO

Ce gest a făcut Enrique Iglesias pe scena din Craiova! Fanele, date pe spate: „Fă-mă, Doamne, scena!” VIDEO

GALERIE FOTO (4)

Enrique Iglesias, celebrul cântăreț, a făcut show de zile mari în Craiova. Fanele, în special, au fost de-a dreptul impresionate. Iată imaginile cu artistul de origine latină!

Ce gest a făcut Enrique Iglesias pe scena din Craiova! Fanele, date pe spate: „Fă-mă, Doamne, scena!” VIDEO

Enrique Iglesias a lăsat o impresie foarte bună românilor. Foarte mulți fani – în special fane – au mers să îl vadă. Printre altele, celebrul cântăreț a acceptat un sărut din partea unei românce aflate în public la concertul din Craiova. Tânăra blondă a avut curaj și l-a luat și de gât, ca să îi fure cântărețului sărutarea pătimașă. O persoană din public a surprins momentul când starul latino și fana din România se pupau.

Surprinzător de-a dreptul a fost că Enrique Iglesias a postat filmulețul, a doua zi, pe Instagram.

De fapt, cântărețul a postat pe Instagram mai multe momente din timpul concertului din Craiova, în care cântă alături de fanii din România cele mai cunoscute piese ale sale, printre care, hituri precum „Bailamos”, „Hero” sau „Taking back my love”, în semn de mulţumire.

La un moment dat, aflat pe scenă, cântărețul a făcut un gest care le-a dat pe fane pe spate.

„Fă-mă, Doamne, scena!”, a scris una dintre ele, care a și suprins momentul și l-a publicat în mediul online, pe TikTok.

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei: „Am avut prilejul să mă văd cu el, să vorbesc un pic cu el, mi-a spus că a mâncat la un restaurant din Craiova, s-a plimbat prin oraş incognito cu şapcă şi ochelari. I-a plăcut foarte mult oraşul”, a declarat edilul din Bănie, potrivit Observator.

Fiul lui Julio Iglesias a cântat în ultima zi a festivalului Intencity din Craiova, duminică seară, pe 2 iulie 2023. A fost momentul cel mai aşteptat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: