Redactia.ro
Home » Monden » Ce greutate are copilul lui Dani Oțil? Gabrielei Priscariu a făcut declarații despre sarcină

Ce greutate are copilul lui Dani Oțil? Gabrielei Priscariu a făcut declarații despre sarcină

Ce greutate are copilul lui Dani Oțil? Gabrielei Priscariu a făcut declarații despre sarcină

Gabriela Priscariu și Dani Oțil vor deveni părinți câte de curând, iar modelul a făcut noi declarații despre sracină. Soția prezentatorului a dezvăluit care este greutatea actuală a bebelușului lor. 

Ce greutate are copilul lui Dani Oțil? Gabrielei Priscariu a făcut declarații despre sarcină

Mai este foarte puțin timp până când Gabriela Priscariu și Dani Oțil vor deveni părinți. Soția prezentatorului le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram ce greutate are micuțul său înainte să se nască, asta după ce totul a fost bine pus la punct.

Frumoasa blondină și-a ținut fanii la curent cu toate detaliile legate bebelușul său, astfe că, de curând, aceasta a postat mândră o fotografie cu burtica de gravidă. Cadrele medicale au început deja monitorizarea sarcinii Gabrielei Priscariu, așa că recent vedeta tocmai a aflat ce greutate are bebelușul nenăscut în acest moment și cum nu putea să țină această veste doar pentru ea, soția lui Dani Oțil a împărtășit frumoasa veste cu fanii de pe rețelele de socializare. Micuțul ce urmează să vină curând pe lume are nici mai mult, nici mai puțin de 3 kg și 500 de grame, a mărtursit viitoarea mămică pe Instagram la o poză pe care a postat-o cu burtica.

Ce s-a întâmplat noaptea trecută cu Gabriela Prisăcariu

Fostul model este însărcinată în luna a opta, iar nașterea se apropie cu pași repezi. Fiind pe ultima sută de metri, Gabriela încearcă să fie liniștită și să nu se agite. Cu toate astea, joi dimineață, soția lui Dani Oțil a avut parte de o întâmplare amuzantă, pe care le-a povestit-o și internauților.

Blondina a povestit că i s-a pus un cârcel în timp ce dormea pe canapea și a durat mult timp până când a reușit să scape de el. ”Că tot mă lăudam eu ce bine dorm, ei bine de trei nopți canapeaua este cea mai bună prietenă a mea. De dimineață pe la ora 6 m-a luat un cârcel, am crezut că nasc direct. În general e frumos să fi însărcinată în luna a opta, îmi place mult”, le-a spus Gabriela Prisăcariu fanilor de pe Instagram. Soția prezentatorului tv a declarat că îi place să fie însărcinată și că în ciuda problemelor cu care se confrunta, îi va fi dor de această perioadă.

Cei doi s-au căsătorit în luna mai, ajungând în fața ofițerului de stare civilă unde s-au căsătorit. Petrecerea a avut loc într-un cadru restrâns la restaurantul pe care moderatorul tv îl deține. Înainte de Paște, Dani și Gabriela au anunțat sexul copilului. Cei doi vor fi părinți de băiat,fiind extrem de fericiți. Momentan nu au dat detalii despre numele bebelușului. Întrebat dacă i se vor schimba preferințele pentru sporturile extreme, odată cu venirea pe lume a copilului său, Dani Oțil a spus că nu.

”Nu se schimbă nimic. Nu am făcut mare lucru eu, doar am stat. Nu se termină viața de rider și de pilot. Așa am început, între două curse. Hai să lăsăm acest subiect în aer. Vorbim când îl dau la facultate și nu iese cu vreo vagaboandă. Dacă nu e bețivă, tatuat și drogalău, atunci să mă felicitați. Știm exact ce o să fie. Promit că într-o lună vă arăt și sexul”, a declarat Dani Oțil la „’Neatza cu Răzvan și Dani”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: