Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-a cerut Andreea Antonescu preotului care o va creștina pe fiica sa

Ce i-a cerut Andreea Antonescu preotului care o va creștina pe fiica sa

andreea antonescu

Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul fiicei sale, Venice Victoria. Artista a dezvăluit cerința specială pe care o are la creștinarea micuței Venice Victoria, dar și care este relația pe care o are în prezent cu tatăl acesteia, Victor Vrînceanu.

Ce i-a cerut Andreea Antonescu preotului care îi va boteza fetița

Andreea Antonescu se confruntă cu mari emoții pentru că se află pe ultima sută de metri cu organizarea botezului fiicei sale, Venice Victoria. Petrecerea va fi una grandioasă, iar la eveniment va cânta o trupă renumită. Andreea nu își face griji și este sigură că totul se va desfășura conform planurilor sale.

Andreea a dezvăluit că micuța Victoria va fi creștinată de același preot care a botezat-o și pe fiica sa cea mare, Sienna. „Atât Sienna, cât şi Victoria va fi botezată de acelaşi preot, în aceeaşi mănăstire. Recunosc că acum 12 ani, l-am rugat pe părinte dacă poate să nu o bage cu totul în cristelniţa. Iar el mi-a spus că aceasta este tradiţia. M-a făcut să înţeleg că trebuie să am încredere în Dumnezeu şi realizând că eu mi-am ghidat viaţa după ideea aceasta, mi-am dat seama că fiecare ştie să-şi facă treaba cel mai bine. Ştiu că şi Venice, ca şi Sienna, va fi botezată cu acelaşi drag. Cu atât mai mult îmi creşte sufletul când ştiu că va fi botezată de acelaşi preot şi în aceeaşi mănăstire”, a povestit Andreea Antonescu, conform Fanatik.

Cum se înțelege Andreea Antonescu cu Victor Vrînceanu după despărțire

Andreea a dezvăluit că a colaborat foarte bine cu fostul partener de viață, Victor Vrînceanu pentru că ambii și-au dorit ca evenimentul să fie unul pe care nu îl va uita niciodată. Întrebată dacă intenționează să-și refacă viața amoroasă, Andreea Antonescu nu a ezitat și a oferit un răspuns cât se poate de clar. Vedeta nu exclude să ajungă în fața altarului și recunoaște că este în căutarea unui bărbat care să aibă „material de soț”. 

„Bărbatul care să îmi devină soţ. Să aibă materialul de soţ, pe acela mi-l doresc. Dumnezeu are grijă de mine în permanenţă şi a avut toată viaţa grijă de mine. Ştiu că o să fie bine atât timp cât El este cu mine”, a declarat Andreea Antonescu atunci când a fost întrebată despre cum ar trebui să fie bărbatul ideal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: