Redactia.ro
Home » Homepage » Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles al III-lea înainte să se întoarcă în California. „Este o mișcare foarte curajoasă”

Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles al III-lea înainte să se întoarcă în California. „Este o mișcare foarte curajoasă”

GALERIE FOTO (2) Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles al III-lea înainte să se întoarcă în California. „Este o mișcare foarte curajoasă”

Meghan Markle a înaintat o cerere către Regele Charles al III-lea, la scurt timp după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, susține un expert regal. Iată despre ce este vorba în contexul în care Meghan Markle urmează să se întoarcă în California împreună cu soțul ei, Prințul Harry.

Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles al III-lea înainte să se întoarcă în California. „Este o mișcare foarte curajoasă”

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a avut loc ieri în Londra. Astăzi, la doar o zi după, a apărut în presa britanică o informație potrivit căreia Meghan Markle a făcut o cerere „foarte curajoasă”, către Regele Charles al III-lea, chiar înainte de întoarcerea ei în California cu Prințul Harry, susține un expert regal. Concret, Meghan Markle a cerut o întâlnire tête-à-tête cu Regele.

Potrivit unei surse de-ale lui Neil Sean, jurnalist britanic, acesta a declarat că Meghan Markle i-a scris o scrisoare oficială Regelui prin care îi cere să aibă o discuție față în față, între patru ochi. „Este o mișcare foarte curajoasă din partea lui Meghan Meghan”, a spus acesta.

Toată lumea se întreabă acum de ce ducesa de Sussex ar fi solicitat această conversație privată cu Regele, la scurt timp înainte de reîntoarcerea ei în California împreună cu soțul ei. Evident, există câteva speculații. Se pare că Markle și-ar dori această întrevedere cu noul suveran al Marii Britanii pentru a aplana neînțelegerile dintre ei, dintre familiile lor, a afirmat jurnalistul Neil Sean.

„Ea ar dori acum, înainte de a se întoarce în California, să aibă o audiență față în față cu regele Charles al III-lea”, a declarat Sean într-un videoclip postat pe YouTube, care a înregistrat aproape sute de mii de vizualizări. „Așa este: Meghan, față în față cu Regele Charles al III-lea. Ați auzit bine. Este o mișcare foarte curajoasă din partea lui Meghan însăși”, a mai declarat jurnalistul.

Foto: captură video / Neil Sean

Neil Sean susține că Meghan Markle vrea să „limpezească apele”, în contextul în care se vehiculează că ea și soțul ei vor zbura înapoi în SUA cât mai curând posibil pentru a-și vedea copiii, Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de un an. Cei mici nu au fost deloc prezenți la nicio ceremonie de când Regina Elisabeta a II-a s-a stins.

Se crede că soții Sussex se află astăzi la Windsor, după funeraliile de stat și înmormântarea Reginei de ieri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: