Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-a interzis Iulia Albu fiicei sale, Mikaela! Vedeta este o mamă strictă: ”Timpul e limitat”

Ce i-a interzis Iulia Albu fiicei sale, Mikaela! Vedeta este o mamă strictă: ”Timpul e limitat”

GALERIE FOTO (4) Ce i-a interzis Iulia Albu fiicei sale, Mikaela! Vedeta este o mamă strictă ”Timpul e limitat”

Ce i-a interzis Iulia Albu fiicei sale, Mikaela! Designerul este o mamă foarte implicată în creșterea și educarea tinerei. 

Ce i-a interzis Iulia Albu fiicei sale, Mikaela! Vedeta este o mamă strictă: ”Timpul e limitat”

Iulia Albu este un designer extrem de cunoscut pentru faptul că ea comentează ținutele a numeroase vedete din showbiz și nu mereu are cuvinte de laudă la adresa acestora, însă înainte de toate este mamă.  Mikaela este o adevărată domnișoară în vârstă de 12 ani, care se bucură deja de atenția fanilor de pe Internet, însă nu foarte mult, căci mama sa este foarte strictă când vine vorba de rețelele de socializare.

Întotdeauna, Iulia Albu a fost recunoscută pentru sinceritatea de care a dat dovadă, fie că a fost vorba de ținutele altor vedete, fie că era legat de familia ei. Nu-i scapă nimic, astfel este o mamă foarte atentă, care se preocupă de creșterea fiicei sale în cel mai mic detaliu. O susține în tot ceea ce face și îi este alături la orice pas, însă pentru o evoluție frumosă, vedeta știe că trebuie să aibă mare grijă cu comportamentul Mikaelei. Cu riscul de a părea o mamă rea, criticul de modă a mărturisit că fiica sa nu face tot ceea ce își dorește, astfel trebuie să respecte anumite reguli, care mai târziu o vor ajuta.

Tocmai de aceea, Iulia Albu a luat decizia de a limita accesul fiicei la rețelele de socializare și la device-uri la două ore pe zi, argumentând că timpul prea mare petrecut de un copil în vârstă de 12 ani pe internet nu-i face tocmai bine și o poate afecta.

„Mikaela are un cont de Instagram care este administrat de agenția mea, Sacerdotti Heigl. Timpul pe care îl petrece pe device-uri este limitat la două ore pe zi”, a declarat Iulia Albu pentru revista Unica.

Mikaela învață la o școală de stat

Iulia Albu și-a încurajat din totdeauna fiica să își urmeze proprii pași și să își descopere pasiunile și lucrurile care îi plac. Vedeta a recunoscut că nu ține ca fetița ei să urmeze aceeași meserie ca ea sau să fie legată de numele ei, ci își dorește ca Mikaela să facă mereu ceea ce îi place și i se potrivește.

În ceea ce privește educația, Iulia Albu a ales pentru fiica sa o școală de stat, în ciuda faptului că nu de puține ori a adus reproșuri la adresa sistemul de învățământ. Cu toate că este foarte mulțumită de școala pe care o urmează fiica ei, Iulia Albu a menționat că nu are o relație atât de bună cu părinții din clasă și preferă să discute direct cu profesorii despre situația micuței. Ba mai mult, vedeta a mărturisit că și-ar dori pentru copilul ei să urmeze o facultate în străinătate pe viitor, însă decizia îi va aparține în exclusivitate Mikaelei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: