Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, reacție după ce toată lumea a văzut rochia de nuntă a Simonei Halep: “Nu lucrează cu stilist”

Iulia Albu, reacție după ce toată lumea a văzut rochia de nuntă a Simonei Halep: “Nu lucrează cu stilist”

Apariția în rochia de nuntă a Simonei Halep i-a uimit pe toți cu eleganța de care a dat dovadă sportiva. Iată, însă, chiar Iulia Albu despre ținuta campioanei.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele pe 15 septembrie, într-o locație de vis pentru orice cuplu de proaspeți căsătoriți! Cununia civilă a avut loc la Constanța, iar mirii și apropiații lor au sărbătorit alături de familie într-un local de lux din Mamaia, care aparține nașului cuplului.

Halep a schimbat trei ținute în cea mai importantă zi din viața ei. Și chiar dacă gurile rele au comentat că au fost extrem de simple, au strălucit din punct de vedere al eleganței. Iar prețul spune tot și despre rafinamentul ținutelor.

Evenimentul nu putea să scape de ochiul atent al designerilor. Chiar celebra Iulia Albu a comentat rochia de nuntă a Simonei Halep.

Iulia Albu, reacție după ce toată lumea a văzut rochia de nuntă a Simonei Halep: “Nu lucrează cu stilist”

Însă rochia de nuntă a Simonei Halep i-a pus în evidență silueta de invidiat. La starea civilă, Simona Halep a purtat o rochie lungă, cu inserţii aurii şi brodată în partea de sus, iar la petrecere de nuntă s-a schimbat într-o rochie albă, mulată pe corp, fără mâneci, cu o fundă neagră, în care a strălucit.

Prima rochie purtată de Simona Halep în ziua nunții este o creație Christian Dior cu dantelă de bumbac în partea de sus, la care a asortat o brățară de la același celebru brand.

La petrecere de seară a păstrat o rochie ce a purtat semnătura Oscar de la Renta, care costă peste 6.000 de euro.

„Simona a ales o ținută extrem de decentă. Este un cuvânt care caracterizează toate aparițiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt întotdeauna sigure și, în același timp, extrem de rafinate. Este chiar surprinzător pentru faptul că ea nu lucrează cu un stilist.”, a comentat Iulia Albu.

„Toni Iuruc a avut o apariție pe cât de banală, pe atât de corectă. Nu am putea spune nimic despre alegerea pe care a făcut-o. Dar, până la urmă, el nu se dorește vreun fashion icon.”, a mai comentat celebra designer.

După ce și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă, Simona Halep și Toni Iuruc se vor cununa religios abia anul viitor, la București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: